Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu

Assalamualaikum, hai semua. Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu.. wah untung sangat kan. Terkejut juga banyak betul jumlahnya tu, dah nama pun rezeki kan. Tak sangka pula Kak Sue hanya dengan buat live dapat tajaan kahwin 500 ribu! Bertuah sangat kan..

Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu

Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu

Jom Kak Sue nak kongsi cerita buat Live dapat tajaan kahwin 500 ribu nie jom. Sebenarnya rezeki dan tuah pada seorang gadis kecil comel yang bernama Siti Suriani atau lebih dikenali Siti JamuMall. Seronok kalau dapat tajaan besar dan banyak macam nie. 

Pada mulanya beliau ingat nak buat majlis biasa aja secara kecil-kecilan, tapi tak sangka pula bila beliau muat naik satu status di fb tentang majlis perkahwinan beliau terus dapat wassup dan call bertalu-talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.

Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Hampir 100 company dari pelbagai produk berminat nak sponsor majlis kahwin Siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan pun berbesar hati nak sponsor perkahwinan beliau..

Kata Siti, beliau sebak.. tak sangka, majlis yang mulanya plan biasa-biasa sekarang nie menajdi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil.. beliau menjadi promoter atay host untuk jamumall.com dan menjual pelbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan.

Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu
Selama nie Siti promote produk orang dengan ikhlas, Situ bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali, sampai dikenali dan viral.. sebab tu ramai hargai jasa Siti dan bila beliau kahwin mereka sanggup sponser macam-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai, majlis kahwin sampai lah ke honeymoon pakej.

Seronok kan bila kita dengar cerita Siti nie. Alhamdullilah murah rezeki Siti.. Kak Sue doakan semoga Siti dan suami sentiasa dalam rahmat Allah dan berbahagia dunia, akhirat ya.. aamiin ya rabb..

Jom kita tengok sponser-sponsernya ya..

Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
https://www.instagram.com/weddingsbyemma/

Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
https://instagram.com/mahligai_dlia_jane_bridal

Grand Cake dari Mad About Cake
https://instagram.com/madaboutcake_official

Vip Menu dari Rumpun Selera
https://instagram.com/rumpunselera

Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty
https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/

Jamu dari Seri Lady Empire Resources
https://instagram.com/seriladyofficialhq

Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal
https://instagram.com/gallerybawal_galeri_bawal

Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
https://instagram.com/irah_sukri

Telekung dari Pretty Aini
https://instagram.com/prettyainiumrahhaji

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/

Scarft dari Scarft By Mehrun
https://instagram.com/scarfbymehrun

Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/

Perfume dari  Luxe Essencia Resources

Honeymoon Pakej dari Arwana Resort
https://instagram.com/arwanaperhentianresort

Alhamdullilah kan..










Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu Buat Live Dapat Tajaan Kahwin 500 Ribu Reviewed by Kak Sue on April 10, 2019 Rating: 5

5 comments:

  1. Alhamdulillah.. rezeki beliau..

    ReplyDelete
  2. Rezeki dia kan kak dpt tajaan setengah juta. Semoga berkekalan hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  3. Menjadi kenangan paling indah untuk mempelai sepanjang hayat ni kan Kak Sue..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Rezeki dia.. Semoga perkahwinan mereka kekal hingga ke syurga

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Powered by Blogger.