Pemenang Top Komentator Bulan Oktober

Assalamualaikum, hai semua. Macam biasa bila dah masuk bulan baru nie Kak Sue nak umumkan siapa yang rajin komen kat blog Kak Sue nie sebagai Pemenang Top Komentator Bulan Oktober pula. Bulan nie Kak Sue tak banyak entri pun ditambahkan lagi macam-macam hal dan ujian yang datang buat keluarga Kak Sue. Mood nak update blog ke laut dalam.. Apapun terima kasih dan tahniah untuk Pemenang Top Komentator Bulan Oktober nie ya..

Pemenang Top Komentator Bulan Oktober
Pemenang Top Komentator Bulan Oktober


Pemenang Top Komentator Bulan Oktober

Tahniah Shahidah Dzukifli terpilih lagi sebagai pemenang Top Komentator Bulan Oktober pula. Rajin beliau datang singgah dan komen blog Kak Sue. Hadiah bulan nie rasanya Kak Sue nak cash juga lah sebab tak sempat nak keluar cari hadiah, kira aci lah kan.. hehehe..

Untuk pemenang Top Komentator Blog Kak Sue boleh lah email nama penuh dan no akaun  di skabdy@yahoo.com ya. Kak Sue buka balik contest Top Komentator Blog Kak Sue untuk bulan November. Hadiah masih sama untuk bulan depan samada cash atau hadiah lain. Jangan jemu singgah dan komen blog Kak Sue ya.. papai!

15 comments

  1. tahniah kak sha! next month sha pulak la heheje 🤣

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sha..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  3. Alaaaa...x tersenarai lgi...tu la padan muka malas komen kan

    ReplyDelete
  4. tahniah...wahh rajin diaorg ni bw

    ReplyDelete
  5. sha mmg rajin. tahniah sha

    ReplyDelete
  6. Sorry Kak Sue.. Tak perasan entry Kak Sue ini..
    TQ ye untuk mesej dan hadiah..
    Semoga makin murah rezeki Kak Sue.. Aamiin..
    Terima kasih pada yang ucapkan tahniah..

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sha. Memang Sha rajin bw blog kengkawan.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.