Tauhu Bergedil Suhana

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue dapat rasa Tauhu Bergedil Suhana pula. Sebelum nie asyik nampak Sue iklankan kat Facebook dan status Whatapps ja. Boleh kata hari-hari lah nampak Sue siapkan order yang tak putus-putus, Alhamdullilah. Mesti sedap, kalau tak takan lah orang yang sama asyik ulang order Tauhu Bergedil Suhana nie kan..

Tauhu Bergedil Suhana
Tauhu Bergedil Suhana

Tauhu Bergedil Suhana

Sebelum nie Kak Sue pernah nak order Tauhu Bergedil Suhana nie, tapi rasanya masa tu habis stok kut. Makanya tertunda lah niat nak merasa tapi nak jadi rezeki baru-baru nie Abang Man nak buat delivery order Kelapa Laut Man Java ke TBS lelaju Kak Sue order dengan Suhana. Nasib baik ada lagi stok, kalau tak kempunan lagi lah..

Rasanya sebelum Kak Sue nampak Tauhu Bergedil yang lain, Tauhu Bergedil Suhana nie lah dok lalu lalang kat mata Kak Sue. Punya teringin nak rasa, nampak sedap aja. Akhirnya dapat juga Kak Sue rasa, alhamdullilah. Walaupun Abang Man balik lewat sikit hari tu dan tak panas dah padahal Sue dah goreng lewat untuk Kak Sue tapi masih sedap tau. Beria Kak Sue makan..

Untuk info korang Tauhu Bergedil Suhana nie ada disediakan beberapa pilihan tau. Ada Family Box, Medium Box dan Snack Box. Suhana juga ada sediakan delivery order tapi ada caj delivery lah macam biasa ya. Ada pilihan inti daging dan ayam. Hari tu Kak Sue rasa ayam, sebab daging dah habis. Lain kali Kak Sue ingat nak cuba daging lah pulak. Packaging pun cantik dalam kotak dengan sos dalam bekas kecil comel.

Korang kalau nak rasa atau nak order juga, boleh lelaju cari Suhana kat sini Suhana Supian. Nak makan kat rumah atau order untuk majlis apa-apa pun boleh tau. Selamat mencuba korang.. papai!

18 comments

  1. Sedapnya kak sue. Teringin jugak nak cuba

    ReplyDelete
  2. Bila yang teringin..dah terlaksana...alhamdulillah lega rasa..

    ReplyDelete
  3. Sedapnya.....nak kena cari juga la..

    ReplyDelete
  4. tak pernah rasa lagi.. :D

    ReplyDelete
  5. Trend tauhu bergedil skrh kan..mmg sdap buat mkn kudap2

    ReplyDelete
  6. Kemas susuanan dia kak. Ni yang buat ana nak try juga ni kak.

    ReplyDelete
  7. Alahaiii..kak sue ni pi tayang plakkkk....terus lapar ha..

    ReplyDelete
  8. Sedapnya kak sue. Hujan2 ni nampak makanan rare. Alahaiii sonok makan berebut reramai. Laparrrr

    ReplyDelete
  9. pupular sekarang mana-mana ada orang jual tauhu begedil nih... kalau rajin boleh buat, nak cepat kena beli terus dan ngappp

    ReplyDelete
  10. Howdy! This article could not be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate!
    He constantly kept preaching about this. I am going to forward this
    information to him. Fairly certain he'll have a good read.
    Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  11. Sedapnya tauhu bergedil. Memang tengah hot sekarang ni.. Wahhh...nnti leya nak try laa

    ReplyDelete
  12. tgk gambar pun dah terliur kak

    ReplyDelete
  13. Gambar pun nampak menyelerakan... kalau dekat dah order ni

    tq sharing, tenang baca

    TAHUKAH anda! Keputihan kronik antara punca BARTHOLIN CYST

    ReplyDelete
  14. sha pun ada order jugak last week kat akak sorang ni pastu anak dia kena cikenpox hmmm takleh cod sedih :(

    ReplyDelete
  15. Nampak sedap dan gebu je tauhu bergedil ni kak.. Yummy sangat..

    ReplyDelete
  16. Nampak sedap!
    Aida masih x jumpa yg sedap di melaka ni. Sedih!

    ReplyDelete
  17. Sedapnya.. makanan kesukaan Sha nie.. Bila dapat beli yang sedap dan kena dengan tekak, puas makan kan kak..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.