Scrub Muka Terbaru Dari St Ives

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang satu produk kecantikan diri Scrub Muka Terbaru Dari St Ives. Rasanya ramai dah tau dan kenal dengan produk yang memang dah lama dalam pasaran nie kan. Cumanya sekarang nie scrub muka terbaru dari St Ives nie diberi nafas baru dari packaging lama. Memang nampak lebih menarik kan..

Scrub Muka Terbaru Dari St Ives, St Ives
Scrub Muka Terbaru Dari St Ives

Scrub Muka Terbaru Dari St Ives

Sekarang nie meh Kak Sue nak kongsi Scrub muka terbaru dari St Ives nie dengan korang. Ada enam scrub muka St Ives yang diberi nafas baru dan bersesuaian dengan kulit muka masing-masing. Yang nie nanti Kak Sue kongsi kat bawah ya. Macam yang kita semua tau dalam penjagaan kulit muka, scrub adalah salah satu produk dalam senarai kan. Setahu Kak Sue juga scrub muka nie tak perlu pun kita buat setiap hari. Cukup dua atau tiga kali dalam seminggu ja tau..

Macam sekarang, Kak Sue tengah cuba scrub St Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub. Memang best tau, bau campuran kopi dan kelapa tu rasa macam nak makan pun ada.. hehehe.. best bau dia korang. Rasa kulit muka Kak Sue segar dan lembut ja. Scrub nie boleh menyihatkan kulit muka kita yang letih dengan serbuk kopi yang ada dalam scrub nie. Jangan tak tau korang, scrub nie adalah Winner of America's #NextTopScrub tau.. hebat kan..

Scrub Muka Terbaru Dari St Ives, St Ives

Untuk info korang juga, buah kelapa nie dikenali dengan pelbagai kelebihan dengan antioksidan yang tinggi macam vitamin C dan E tau. Selain tu estrak dari kelapa nie dapat lembutkan muka secara semulajadi, menyegarkan dan dapat glowingkan muka kita tau. Lagi satu kan korang, bahan dalam scrub St Ives nie gunakan bahan semulajadi dengan estrak 100%, bebas paraben, diuji secara dermatologi. Haa.. paling penting bila bahan yang kita nak pakai tu guna bahan semulajadi dan kita rasa selamat nak pakai kan..

Macam Kak Sue kongsikan tadi, scrub muka terbaru dari St Ives nie ada enam pilihan. Jom kita tengok jom..

1. St Ives Fresh Skin Apricot Scrub
2. St Ivest Acne Control apricot Scrub
3. St Ives Energizing Coconut & Coffee Scrub
4. St Inves Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Face Scrub
5. St Ives Blackhead Clearing Green Tea Scrub
6. St Ives Genttle Smoothing Oatmeal Svrub & Mask

Korang kalau berminat nak cuba juga boleh cari di semua cawangan Watsons dan Guardian Store di seluruh Malaysia ya. Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie..

Terima kasih St Ives dan Nuffnang ❤

Website

Facebook

Instagram



11 comments

  1. Saya pakai hat green T. Masa U dulu pakai apricot je

    ReplyDelete
  2. Om pun pakai yg green tea punya, best giler

    ReplyDelete
  3. Dulu liez pernah pakai st ives, sbb malas terus buang mcm tu je.. tp mmg best scrub dr st ives

    ReplyDelete
  4. Cantik packaging st ives yg baru ni. Ana memang pakai st ives ni dr dulu lagi. Serasi dengan kulit ana.

    ReplyDelete
  5. patut kulit muka Kak Sue cantik, Pakai ST IVES rupanya.. nak cubalah nanti

    ReplyDelete
  6. yg terbaru ni belom cuba... tq share

    ReplyDelete
  7. dari dulu mmg scrub st ives ni mmg best

    ReplyDelete
  8. Wah kak sue dapat skrub coconut la.. Mesti best kan

    ReplyDelete
  9. Amboi...amboi...seronok betul tengok kak sue... Makin berseri-seri lah kak sue nanti dengan penggunaan scrub muka st ives ni..

    ReplyDelete
  10. haritu g watson cari scrub ni takjumpa T_T

    ReplyDelete
  11. Ni brand otai ni. Dari dulu kala. Trusted!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.