Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

By Kak Sue - September 19, 2018

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak join Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana. Lama dah rasanya Kak Sue tak join mana-mana giveaway, kali nie nak support kawan blogger kan, syarat mudah ja pun korang. Hadiah pun best dan tempoh giveaway nie sebulan tau. Haa.. jom lah korang join sama, mana tau kan ada rezeki nanti. Jom kita tengok syarat-syaratnya jom..

Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana
Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

Syarat-syarat :

1. Follow blog AnaSuhana.com

2. Follow IG Ana Suhana di SINI

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Lets Be Beautiful By Ana Suhana, upload banner kat atas nie dan back link ke entri giveaway Ana Suhana

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri giveaway Ana. Kalau tak Ana tak dapat nak detect pernyertaan korang

5. Good luck and all the best to all 😍


  • Share:

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Good luck Kak Sue dalam banyak-banyak hadiah tu Kak Sue minat yang mana he he he

    ReplyDelete
  2. All the best kak sue..SA dh join dh

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. hai,jemput join segmen saya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & hi. Terima kasih atas sokongan dalam GA Ana kali ni. Maaf agak lambat update senarai peserta. Senarai peserta boleh semak di link di bawah ni. InsyaAllah 3 pemenang akan diumumkan hujung bulan ini. Semoga ada rezeki kita semua. InsyaAllah.

    http://www.anasuhana.com/2018/10/senarai-peserta-giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤