Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak join Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana. Lama dah rasanya Kak Sue tak join mana-mana giveaway, kali nie nak support kawan blogger kan, syarat mudah ja pun korang. Hadiah pun best dan tempoh giveaway nie sebulan tau. Haa.. jom lah korang join sama, mana tau kan ada rezeki nanti. Jom kita tengok syarat-syaratnya jom..

Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana
Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

Giveaway : Let's Be Beautiful By Ana Suhana

Syarat-syarat :

1. Follow blog AnaSuhana.com

2. Follow IG Ana Suhana di SINI

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Lets Be Beautiful By Ana Suhana, upload banner kat atas nie dan back link ke entri giveaway Ana Suhana

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri giveaway Ana. Kalau tak Ana tak dapat nak detect pernyertaan korang

5. Good luck and all the best to all 😍


8 comments

  1. Good luck Kak Sue dalam banyak-banyak hadiah tu Kak Sue minat yang mana he he he

    ReplyDelete
  2. All the best kak sue..SA dh join dh

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    Semoga berjaya... :)

    http://www.mariafirdz.com/2018/09/giveaway-lets-be-beautiful-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.