Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru

Assalamualaikum, hai semua! Kita sebagai ibu bapa nie memang akan pentingkan kesihatan dan kebersihan anak-anak. Mula dari hujung rambut sampai lah ke hujung kaki kan. Rasa puashati bila tengok anak-anak kita sihat, bersih dan terjaga. Sebab tu kali nie Kak Sue nak kongsikan dengan korang Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru. Rasa ramai antara kita ibu bapa tau produk Carrie Junior nie kan, antara produk pilihan Kak Sue sekeluarga juga..

Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru
Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru

Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru

Biasanya anak-anak bila dah bermain atau beriadah kat luar rumah, dah tentu-tentu akan berpeluh termasuk lah rambut kan. Bila macam tu mula datang bau yang tak berapa nak best kan. Biasanya bila nak mandi Kak Sue akan pastikan anak-anak akan shampoo rambut. Sekarang nie ada pula Carrie Junior Kids Shampoo Oudor Buster Terbaru lagi best, rambut kekal wangi sepanjang hari..

Lagi satu kita sebagai ibu bapa, penting tau untuk ambil tahu yang shampoo dewasa memang tak digalakkan untuk kanak-kanak sebab boleh buat masalah kulit kepala dan rambut terutama kanak-kanak berumur 6-12 tahun. Kanak-kanak nie rambut mereka masih halus dan sensitif, jadi cara terbaiknya gunakan syampu yang dirumus khas untuk kanak-kanak supaya kulit kepala dan rambut anak kita kekal sihat

Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru
Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru
Memahami keperluan kanak-kanak pada produk yang lembut dan selesa pada kulit, CARRIE JUNIOR memperkenalkan Carrie Junior Kids Shampoo Oudor Buster Terbaru yang selamat digunakan setiap hari dan memberikan haruman pada rambut sepanjang hari. Ia merupakan syampu baharu yang dirumus khas bagi menghilangkan bau yang tak menyenangkan  secara berkesan tanpa mendatangkan kesan buruk pada rambut dan kulit kepala. Dengan aroma buah-buahan yang berkekalan selama 24 jam, anak-anak pasti akan kekal segar dan berbau wangi walaupun lepas seharian mereka bermain dan berseronok diluar. Syampu nie juga diperkayakan dengan minyak Zaitun, dapat menyuburkan dan melembutkan rambut agar senang nak urus dan disikat

Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster nie dalam aroma Perky Peach Fruity Burst yang wangi dan mempunyai PH yang seimbang, lembut dan tidak menghakis kulit untuk kegunaan seharian. Syampu nie boleh didapati dengan dua size iaitu

* Pek 280g - RM10.10 (SM) / RM10.60 (SS)
* Pek 700g - RM20.70 (SM) / RM21 70 (SS)

Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru
Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster Terbaru
Macam produl Carrie Junior yang lain, Carrie Junior Kids Shampoo Odour Buster juga ada mainan "Sukan Ria" juga tau. Boleh lah anak-anak buat koleksi comel nanti kan. Korang yang nak cuba untuk anak-anak korang boleh dapatkan produk Carrie Junior nie di kedai runcit, pasaraya, pasaraya besar dan farmasi utama diseleuruh negara. Kini ibu bapa boleh memeluk anak-anak selepas bermain walaupun berpeluh tapi masih kekal segar dan berbau aroma buah-buahan sepanjang hari

14 comments

  1. Wangi sangat bau dia kak. Syafi lepas syampu rambut dia memang kena cium je ngan ana. Hehe

    ReplyDelete
  2. Ank2 linda mmg suka shampoo ni, wangi n tahan lama baunya....

    ReplyDelete
  3. Zarra suka pakai ni kak. Mmg dr dlu smpai skrg brand ni je pakai. Yg baru ni best wangi.

    ReplyDelete
  4. Bila anak dah meningkat umur 1 tahun ke ats, saya mmg bertukar pd carrier junior. Sabun dia wangiii best !

    ReplyDelete
  5. Dari anak sulung sampai si adik memang pakai produk carrie junior kak..best bau dia

    ReplyDelete
  6. until today..dania pun guna guna shampoo CJ ni ..bau dia sodap...wangi jer

    ReplyDelete
  7. budak budak memang suka pakai shampoo Carrie Junior ni.

    ReplyDelete
  8. Favourite Zahra ni. Bonda pun tumpang sekaki guna. Wangi ja baunya ha.

    ReplyDelete
  9. Carrie Junior memang wangi... Suka sangat baunya

    ReplyDelete
  10. dulu saya beli..tahu ada mainan..tapi tkthu mne mainan tu..last2 saya buang je..XD

    ReplyDelete
  11. Izzat's feveret ni. Ada free gift kenit.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.