Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia - Shuhaida Kabdy

Thursday, June 7, 2018

Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia

Assalamualaikum, hai semua! Sempena sambutan raya nie Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia. Jualan murah Super Honor Day nie akan melancarkan Honor 7A dan Honor 10 edisi Phantom Green bermula pada 8 Jun 2018 nanti tau dan sepanjang jualan murah nei nanti korang boleh dapat potongan harga sehingga 30% bagi semua produk Honor. Haa.. yang nie yang best nie kan siap ada diskaun lagi nie..

Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia
Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia

Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia

Menurut Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee, pihak Shopee berbangga dapat meneruskan usahasama dengan Honor Malaysia selepas kejayaan pelancaran honor 9 Lite dan honor 10. Kedua-dua jenama ini berkongsi visi yang sama dalam menerokai potensi penuh industry e-dagang Malaysia dan memberikan pengalaman yang terbaik kepada pelanggan mereka.

Dalam masa yang sama, Shopee juga komited untuk menawarkan insentif yang hebat iaitu Penghantaran Percuma ke seluruh Malaysia, Komisyen Sifar, Jaminan Produk Tulen 100% dan Penghantaran Semula Percuma dalam tempoh 15 hari.

Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia
Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia
"Sebagai e-jenama telefon bimbit terkemuka di dunia bagi penggemar digital, usahasama kami dengan Shopee, sejajar dengan rekod cemerlang mereka dalam menawarkan pengalaman membeli-belah secara dalam talian yang mudah untuk semua pengguna di Malaysia, merupakan suatu langkah yang pintar untuk kedua-dua pihak.

Kami bekerja keras untuk memastikan produk kami berkualiti, mengikut aliaran semasa, moden serta boleh didapati dengan mudah.Kerjasama kami dengan Shopee membolehkan peminat honor berpeluang untuk balik kampung dengan telefon bimbit berprestasi tinggi pada harga yang berpatutan" kata Zhao Zhiwei Ketua Honor Malaysia

Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia
Super Honor Day Dilancarkan Secara Eksklusif di Shopee Malaysia
Honor 7A yang baru dijangka menjadi telefon pinyar bajet yang terbaik dengan paparan FullView 5.7 inci yang selesa dipegang. Untuk memberi pengguna swafoti yang berkualiti untuk diabadikan dan dikongsi bersama insan tersayang, honir 7A turut dilengakapi dengan dwikamera yang merangkumi kamera hadapan 8MP.

Ia juga dilengkapi dengan bateri 3000mAh yang mampu bertahan sepanjang hari walaupun digunakan secara berterusan. Telefon pinyar ini juga lebih berkuasa dengan EMUI 8 0 yang mampu menyokong pelbagai fungsi. honor 7A juga menampilkan dua SIM dan slot kad SD untuk kemudahan pengguna. Pengguna boleh mendapatkan honor 7A menerusi hihonor dan Kedai Rasmi honor di Shopee pada harga istimewa RM429 (RRP: RM479) sepanjang Super honor Day 1

Bagi korang yang terlepas tawaran istimewa honor 10 yang lepas korang mesti teruja dengan pengenalan honor 10 dalam edisi Phantom Green yang didatangkan khas di Shopee pada jualan Super Honor Day. Pada 8 Jun 2018, peminat honor bukan sahaja boleh mendapatkan variasi Phantom Green ini pada hraga RM1,599, malahan dengan setiap pembelian, pembeli akan diberi hadiah percuma bernilai RM298 selagi stok masih ada

Untuk special Super honor Day korang boleh laju-laju singgah sini Shopee honormy Officialstore

Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie tau..

Shopee Malaysia

Website






5 comments:

  1. Jom kita singgah sgoppee, tapi kena tutup mata hahaha kalau tak rambang bijik mata hehehe

    ReplyDelete
  2. best jugak smarphone ni, tengah survey juga ni... nak beli telefon 1 lagi.

    ReplyDelete
  3. wah bestnya kalau dapat seketul ni kak sue

    ReplyDelete
  4. wahhh murahnya bawah RM500 je!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.