Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah - Shuhaida Kabdy

Wednesday, June 6, 2018

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah

Assalamualaikum, hai semua! Diam tak diam tak berapa hari lagi kita dah nak sambut hari raya dah. Mesti korang dah mula sibuk cari baju raya kan, meh la Kak Sue nak ajak korang singgah ke Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah nie. Ada beberapa cawangan Butik Haqqi yang boleh korang pergi antaranya TTDI, Bangi, Shah Alam dan Trengganu. Haa.. boleh pilih mana Butik Haqqi yang paling dekat dengan rumah korang..

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah

Baru-baru nie Kak Sue sempat singgah ke Butik Haqqi pilihan fesyen patuh syariah cawangan TTDI Damansara. Sebenarnya pertama kali Kak Sue ke Butik Haqqi nie. Apa yang menarik kat Butik Haqqi nie selain korang nak cari baju raya ada juga kelengkapan untuk umrah dan haji dijual kat butik nie tau. Pilihan pakaian pun bukan untuk orang perempuan aja, untuk kaum lelaki pun ada. Baju Kurung semurah RM75 dan Kurta untuk lelaki pula serendah RM30. Senang kan nak shopping bila semua ada dalam satu tempat macam nie, senang kerja dan jimat masa..

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Di Butik Haqqi nie ada pilihan jubah, baju dan seluar, baju kurung, tudung dan juga pilihan pakaian untuk lelaki. Tinggal pilih aja mana yang berkenan dihati. Harga pun korang jangan risau sangat berbaloi dan ada ada jualan murah setiap minggu sampai lah malam raya nanti. Selain pakaian ada telekung, pakaian ihram, sarung tangan, stokin dan macam-macam lagi lah untuk kelengakapan umrah dan haji. Rasanya butik pertama kut selain jual pakaian siap ada jual kelengkapan untuk umrah dan haji.. bagus kan.

Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Pilihan Fesyen Patuh Syariah
Butik Haqqi TTDI
Nak lagi murah korang boleh datang ramai-ramai ke Jualan Gema Vaganza 2018 8 Jun nanti bermula 8.45 hingga 9.45 malam di Butik Haqqi Shah Alam, ada jualan gila-gila murah dengan artis lagi. Korang juga berpeluang beramah mesra dengan Fitri Haris nanti. Haqqi cawangan lain pun ada juga buat jualan murah bermula 5 Jun 2018 sanpai malam raya tau. Kak Sue kalau sempat pun nak singgah juga nanti. Korang yang tinggal dekat dengan Shah Alam dan sekitarnya jangan lupa tau datang ramai-ramai Butik Haqqi Cawangan Shah Alam di Seksyen 7. Selamat membeli belah korang..

BUTIK HAQQI
Butik Haqqi Shah Alam Seksyen 7
Butik Haqqi Bangi
Butik Haqqi TTDI
Butik Haqqi Kuala Trengganu




6 comments:

  1. Lawa2 baju Haqqi ni kak..up to date

    ReplyDelete
  2. Cantik-cantik juga baju-baju dekat sana. Tak sabar nak terjah jumaat ni.

    ReplyDelete
  3. Kalau la dekat PC dah terjah ni kak Sue...buat masa ni tengok melalui website Butik Haqqi je cuci mata kak...

    ReplyDelete
  4. Bonde pon dah jatuh cinta dengan baju-baju dekat Butik Haqqi

    ReplyDelete
  5. mudah bagi kita muslimah nak bergaya sambil mematuhi syariah.. cantik2 bajunya kak

    ReplyDelete
  6. dah lah banyak pilihan di satu tempat, murah pulak tu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.