Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral - Shuhaida Kabdy

Wednesday, May 30, 2018

Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak kongsi kan kat korang Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral pula. Ya lah, tak lama lagi kita dah nak sambut Aidilfitri pula kan. Tentu-tentu lah ada yang dah mula buat persiapan untuk raya, tu yang Kak Sue nak cadangkan kat korang pilihan Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral nie..

Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral

Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral

Sebenarnya lepas Kak Sue sekeluarga ke food review kat Bangi hari tu, sempat Kak Sue singgah nak tengok-tengok Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral nie. Kak Sue pun belum pernah lagi singgah kat area Bangi Sentral nie. Rupanya memang banyak pilihan butik kat sini antaranya Novembermate nie lah..

Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Korang yang tengah mencari-cari baju raya terkini dan harga berpatutan boleh lah singgah kat Novembermate nie. Bukan setakat pilihan baju raya dewasa aja kanak-kanak pun ada, skirt dan blouss pun ada, pilihan tudung, pilihan kasut dan bag dengan pilihan warna, corak dan fesyen yang menarik. Cantik-cantik juga tau..

Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Selain dari tu ada juga barangan make up, penjagaan diri dan kuih raya. Kak Sue dah rasa dah kuih rasa kat sini memang sedap.Lagi satu kan Kak Sue nak kongsi dengan korang, Novembermate nie memang selesa untuk kita shopping. Ada tempat duduk untuk kita berehat sementara keluarga atau kawan mencuba baju di bilik yang disediakan.
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Koleksi Baju Raya di Novembermate Bangi Sentral
Novembermate Bangi Sentral
Kalau tetiba nak ke bilik air pun ada tandas yang bersih juga kat sini tau. Jadi korang boleh shopping dengan tenang  dan happy..Bagi korang yang tinggal berdekatan Bangi boleh lah singgah kat Novembermate nie tau, yang duduk jauh pun boleh. Korang boleh singgah kat IG dan FB Novembermate ya. Macam biasa Kak Sue kongsikan detail kat bawah nie..

Novembermate 
Level 1
1-11-02 Bangi Sentral
Jalan Medan Pusat Bandar 7
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

Landmark
Sama bangunan dengan LeeyanaRahman
Belakang Wisma PKNS

Facebook
www.facebook.com/Novembermate

Instagram


5 comments:

  1. One stop centre ni kak. Semua ada jual dekat butik ni. Mudah nak shopping.

    ReplyDelete
  2. betul kak sue.. selesa nak membeli baju raya kalau kat sini..

    ReplyDelete
  3. Cantik-cantik koleksi baju romantika raya... Bonde nak shopping kasutlah nnt nampak menarik juga tu ha...

    ReplyDelete
  4. Lawanya pilihan warna dan design tu.. Geram tengok 😍

    ReplyDelete
  5. cantik design2 tu dan color pun soft jer...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.