Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order

Assalamualaikum, hai semua! Selalunya kalau kita ada buat apa-apa majlis tentunya kita sediakan 'door gift' untuk tetamu kan. Nie Kak Sue nak kongsi dan bagi idea kat korang salah satu pilhan Yasin Murah di Selangor Tanpa Minumum Order sebagai hadiah untuk tetamu. Biasa lah kalau ada majlis atau kenduri kendara nie banyak belanja kan tapi dengan Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order korang dah boleh jimat banyak dah..

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minumum Order

Bila ada kenduri kendara atau majlis berkaitan dengan keagamaan Islam, selalunya kita akan terima gift atau 'doorgift' kan. Tu yang Kak Sue nak kongsi dengan korang Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order dengan harga murah, siap ada terjemahan lagi hanya RM0.50 aja tau. Haa.. mana nak dapat harga semurah nie kat tempat lain dah..

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Selain dari tu Yasin murah RM0.50 nie juga boleh dijadikan hadiah pada customer korang (kalau korang seoranf seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tau nak bagi hadiah apa kat customers, nie ideanya! Ada beberapa pilihan dan warna juga tau. Kak Sue pun ingat nak beli juga nanti nak hadiahkan untuk customers Kak Sue. Besar manfaat tau, bila orang baca Yasin yang kita hadiahkan tu kita pun dapat saham akhirat juga.. Yasin nie, korang boleh beli borong atau loose pun boleh juga ya..

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order

Menarik Tentang Yasin Murah di Selangor

1. Delivery setiap hari bekerja ( jika payment masuk sebelum 10 pagi

2. Bukan pre order. No.. no.. no.. Yasin 50sen nie ready stock hokay !

3. COD pun ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

4. Saiz cun habis ! 10 × 15cm

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat.. hahaha

6. Tulisan jelas.. bukan versi photostat

7. Boleh muat envelop kecil.. korang nak buat sebagai kad ucapan pun boleh jugak tau..

8. Ada testimoni positif

9. Trusted seller

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order

Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Yasin Murah di Selangor Tanpa Minimum Order
Haaa.. macamana nak beli? Wasap.. wasap je tau ke
www.wasap.my/60126460421
www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT..

Boleh beli di









7 comments

  1. Tahunlps..saya jadikan yasin ni macam kad raya kak..hehe

    ReplyDelete
  2. Cantik,comel dn yg penting murah dan tiada limit order...sesuai utk apa juga majlis sebagai doorgift kan

    ReplyDelete
  3. Harga segitu tanpa limit order tu yang dicari-cari kak Sue..

    ReplyDelete
  4. menarik juga idea bagi yassin pada customer. mesti hepi je dapat yassin.

    ReplyDelete
  5. murahnya kak yasin ni.. sure saya beli kalau ada apa2 nak buat gift nanti

    ReplyDelete
  6. Dahlah murah takde minimum order plak kan. Sebab ada sesetengah yang jual yassin tetapakn min order berapa

    ReplyDelete
  7. Dah pernah beli, mmg berbaloi. Perkhidmatan terbaik.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.