Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018

Assalamualaikum, hai semua. Sama macam tahun sebelum-sebelumnya Kak Sue nak update kat sini Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018 pula. Kebayakan Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018 nie masih dengan peniaga yang sama tahun sebelumnya. Terima kasih sudi lagi ambik order dengan kami, harap tahun nie pun kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan ya.. aamiin ya rabb..

Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018
Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018

Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018

Kak Sue dah mula Open Order beberapa minggu yang lepas kut. Sekarang pun masih lagi open order sampai lah Abang Man suruh Kak Sue tutup order nanti. Rasanya lagi dua minggu nak puasa dah tutup kut. Korang yang mana berminat nak berniaga laju-laju lah whatapps nombor yang Kak Sue kongsikan sebelum nie ya. Jom lah kita tengok Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018 jom..

Senarai Peniaga Pasar Ramadhan Kelapa Laut Man Java 2018


Penang
1. Azrin - Uptown Perda

Kedah
1. Mie - Kedah
2. Sham - Kulim

Perak
1. Baim - Kuala Kangsar
2. Ahmadi - Manjong
3. Azman - Pantai Remis
4. Nasir - Menara Condong
5. Erman - Teluk Intan
6. Zamri - Felda Trolak Utara

Selangor/Kuala Lumpur
1. Siti - Batu Caves
2. Ayu - Warta Selayang
3. Jefry - Selayang
4. Jai - Selayang Mall
5.. Sham - Cheras
6. Ainol - Taman Medan
7. Shafiq - Puncak Alam
8. Hidayah - Denai Alam
9. Amy - Bukit Jelutong
10. Ayang - Klang
11. Asrat - Pelabuhan Klang
12. Ainol - Kinrara
13. Kak Ina - Putrajaya
14. Fairus - Serdang
15. Ejai - Taman Jati, Rawang
16. Naim - Kuala Selangor
17. Farah Mama - Jalan TAR
18. Faiz - Selayang Baru
19. Zarul - Kepong
20. Zul Helmy - Keramat Mall
21. Ramli - Sungai Buluh

Negeri Sembilan
1. Ridzuan - Jelebu
2. Junita - Gemas
3. Sabri - Felda Sungai Palong

Melaka
1. Man Pak Lias - Melaka

Johor
1. Jais - Muar (Agen Johor)
2. Ramlan - Adda Height
3. Faiz - Tampoi
4. Yus - Batu Pahat

Pahang
1. Eddie - 
2. Shah & Dr Ita - Tanjung Lumpur
3. Nonie - Kuantan
4. Izuan - Felda Mempaga

Trengganu
1. Azman & Zalinah - Dungun
2. Man - Kuala Trengganu

Kelantan
1. Zalinah - Kota Bharu

Setakat nie dulu senarai peniaga buat masa nie, nanti Kak Sue update lagi senarai terbaru. Korang yang mana nak rasa Air Kelapa Laut Man Java, Air Kedondong Asam Boi Man Java dan  Air Durian Belanda boleh lah singgah Pasar Ramadhan yang berdekatan dengan tempat korang macam yang Kak Sue dah kongsi kat sini. Jumpa lagi, papai!

Boleh baca sini juga Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan 2018



9 comments

  1. Alhamdulilah, besarnya empayar Man Java kak su ni...tahniah syukur! semoga lebih sukses sis.

    ReplyDelete
  2. Yeah selayang ada 3 tempat. Senang nak cari kot2 stok pati dah habis kan.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah semakin luas empayar perniagaan kak su dan suami.Shah alam tak de lagi miza nak

    ReplyDelete
  4. Syukur...moga terus tersebar luas perniagaan kak Sue sekeluarga....

    ReplyDelete
  5. hampir semua negeri di semenanjung malaysia ada jual air kelapa laut abg man.. sedap pun sedap sgt

    ReplyDelete
  6. wahhhhh banyak negeri dah ada jual akir kelapa man java... Wowww dekat gemas kg sy purwn ade. Terbaiklah kak sue. Semoga .terus maju jaya

    ReplyDelete
  7. Alahai pesal la negeri sembilan tuh kt jelebu ngn gemas. ..jauh bebenor

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Murah rezeki kakakku sekeluarga.

    ReplyDelete
  9. Wah luas juga empayar Man Java kak Sue ye. Tahniah kak sue.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.