Geng Blogger Mak-Mak - Shuhaida Kabdy

Monday, April 16, 2018

Geng Blogger Mak-Mak

Assalamualaikum, hai semua! Rasa macam lama pulak tak update blog. Macam sibuk la sangat kan sampai tak sempat nak jenguk blog, rindu pula kat blog kesayangan Kak Sue nie. Sebenarnya Kak Sue nak kongsi cerita Geng Blogger Mak-Mak. Baru-baru nie Kak Sue jumpa Geng Blogger Mak-Mak kat salah satu food review nie. Memang kami janji nak duduk satu meja atau dekat-dekat kat event nie. Seronok sangat dapat berjumpa dan berkumpul dengan kawan-kawan macam nie kan..

Geng Blogger Mak-Mak
Geng Blogger Mak-Mak

Geng Blogger Mak-Mak

Biasalah Geng Blogger Mak-Mak nie kalau ada event macam nie baru dapat jumpa kan. Selalumya masing-masing sibuk dengan rutin harian atau kerja. Tambah kalau event yang kumpulkan ramai blogger macam Food Review di BGR beberapa hari yang lepas. Memang meriah sangat. Kadang tu ada event yang tak sama kami datang, jadi tak dapat lah nak jumpa..

Geng Blogger Mak-Mak
Geng Blogger Mak-Mak
Kak Sue pertama kali jumpa Blogger Mimie kat event nie. Selalu borak-borak kat whatapps ja, kali nie dapat juga jumpa laga pipi.. ehehe. Geng Blogger Mak-Mak yang lain macam Bonda, Nora, Linda, Anil Wanina, Ana Suhana, Suria Amanda, Adda Mamapipie dah jumpa, dan ada banyak kali juga jumpa dah sebelum nie. Ramai lagi blogger lain yang Kak Sue jumpa kat Food Review BGR ada yang sempai hai, hai aja. Maklum lah masing-masing sibuk kan. Nak ambik gambar dan nak melayan family pula..

Geng Blogger Mak-Mak
Geng Blogger Mak-Mak
Harap boleh jumpa lagi kawan-kawan blogger lain kali. Bukan senang nak dapat berkumpul ramai-ramai macam nie kan dalam satu event tu. Nie pun ada empat orang lagi Geng Blogger Mak-Mak tak join event nie, blogger Ita, Kathy, Adda Mamapipie dan adik Kak Sue sendiri Syuhaina Atikah. Harap nanti dapat berkumpul semua. Semoga ukuwah kita sesama blogger nie terjalin sampai bila-bila kan. Ya lah, dunia blogger nie mana-mana pergi pun nanti kita jumpa juga buat apa nak musuh-musuh kan. Jumpa lagi next entri, papai!

10 comments:

  1. tinggi lampai rupanya mimie.. bestnya kalau dapat join sekali mesti tak habis cerita kan

    ReplyDelete
  2. belum ada rezeki jumpa kak Sue lagi kat mana-mana event.

    ReplyDelete
  3. Syok pergi event boleh laga-laga pipi hehe. miza pun pertama kali jumpa mimi tinggi orangnya tanjat kita

    ReplyDelete
  4. Wah! seronoknya dapat berjumpa face to face dengan geng blogger :-)

    ReplyDelete
  5. wahhh...kerlass kauu uollss.hehehe..

    ReplyDelete
  6. Seronok dpt berjumpa semua kak

    ReplyDelete
  7. Hidup GSL Warrior!!!Suka bila semua bleh berkumpul..cuma ada yang jauh x leh join kan..harap satu hari nanti semua leh jumpa

    ReplyDelete
  8. Harap lepas nih dpt jumpa lg kak

    ReplyDelete
  9. Wewit, bestnya depa. Bila lah dapat jumpa semua.

    ReplyDelete
  10. Seronoknya dapat bersama dalam satu event dengan blogger yang lain :) Berlaga pipi tu. Hihi.

    Nak jemput join giveaway Siqah pula :D

    LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.