Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru

Assalamualaikum, hai semua! Selain dari menjaga penampilan, kebersihan diri pun penting tau untuk lelaki atau pun perempuan. Jangan kata perempuan ja nak wangi, orang lelaki pun sama juga kan. Bagi yang nak hadiahkan atau belikan untuk suami atau anak-anak korang boleh lah beli Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru. Ada dua pilihan kali nie untuk Dashing Sport EDT dan Deodoran Edisi Terbaru. Sesuai untuk lelaki yang aktif..

Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Terbaru
Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru

Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru

Sebelum Kak Sue nak cerita lebih lagi dengan korang tentang Dashing Sport EDT dan Deodoran Edisi Terbaru nie, sebenarnya ada dua pilihan wangian untuk koleksi kali nie tau. Dashing memperkenalkan dua viarasi baru dalam rangkaian Dashing Sport iaitu Hitman dan Golden Boot.

Semburan Deodoran DASHING SPORT bukan sahaja memberi perlindungan 24 jam tetapi juga memberikan manfaat 6 dalam 1 yang berkesan mencegah bau badan. Ia mengandungi anti bakteria, formula cepat kering, tidak meningalkan kesan di kulit atau di baju serta memberikan keharuman dan kesegaran maskulin optimum sepanjang hari.

DASHING SPORT Eau De Toilette dengan haruman maskulin berpanjangan boleh didapati dalam reka bentuk bottle yang sporty bersaiz 50 ml.

Rangkaian produk DASHING Sport boleh didapati dalam 2 variasi Hitman dan Golden Boot.

DASHING Hitman dicipta khas untuk lelaki aktif yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Didahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan Peppee dan Lavender beserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian daya tarikan yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.

Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru
Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru
Variasi DASHING Golden Boot pula mempunyai haruman yang lebih Musky dan menggoda. Aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada si pemakai, manakala kombinasi kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelelakian maskukin yang memukau dan tidak dilupakan.

Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru
Dashing Sport EDT dan Deodoran Spray Edisi Terbaru
Keluaran edisi terhad rangkaian DASHING Sport boleh didapati pada harga yang berpatutan iaity RM12.90 untuk Semburan Deodiran 125 ml dan RM24.90 untuk Eau De Toilet 50 ml.

Untuk lebih detail macam biasa korang boleh singgah kat bawah nie ya..

Website 

Facebook

16 comments

  1. wahhh bestnyeee.. nak jugak.. haha.. mewangi la lepas ni kak sue .

    ReplyDelete
  2. Berwangi-wangian ye kak Sue...biasanya kalau macam ni...pakusu PC rajin dan suka beli dia...hehe...

    ReplyDelete
  3. Lama betul produk Dashing ni dan mmg wangi bau dia kan..harga pun mampu milik

    ReplyDelete
  4. dashing skarang dh pelbagai wangiannya

    ReplyDelete
  5. wah...dah ada edisi barulah..nanti nak belikan untuk husband la...

    ReplyDelete
  6. Striking color dashing yg baru ni kak. Sesuai utk org yg aktif. Harga pun mampu milik.

    ReplyDelete
  7. Utk yg bersukan mmg sesuai sgt pakai Dashing ni...

    ReplyDelete
  8. Dashing produk terbaik untuk lelaki. Jarang ada produk untuk kaum Adam ni.

    ReplyDelete
  9. dari dulu mmg suka bau dashing ni..bolehlah bagi surprise gift kat hubby birthday dia x lama lgi..stok dashing pun lama x beli

    ReplyDelete
  10. Dah ade eh kat pasaran k.sue ?

    ReplyDelete
  11. mesti dari jauh dah berbau wangi kalau pakai dashing ni

    ReplyDelete
  12. Mesti wangi baunya.warna pun nampak smart.

    ReplyDelete
  13. Memang sesuai untuk lelaki yang alami gaya hidup aktif

    ReplyDelete
  14. Wah, sakan sekarang dashing kan. Macam2 keluaran. Nak gak yg ni,nk bg suami kita, hihi.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.