Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi - Shuhaida Kabdy

Sunday, March 4, 2018

Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi

Assalamualaikum, hai semua! Hujung minggu macam nie Kak Sue nak buat entri santai ja. Entri untuk geng-geng blogger. Kak Sue nak join Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi pula kali nie. Syarat pun senang ja, mana tau ada rezeki kan. Jom kita tengok syarat untuk join Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi nie jom..

Wonderful March Giveaway By Rydah Alhabsyi
Wonderful March Giveaway By Rydah Alhabsyi - Klik untuk join

Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi

Macam Kak Sue bagi tau tadi syarat nak join Wonderful March Giveway By Raydah Alhabsyi nie senang ja. Meh Kak Sue nak kongsikan kat sini..

1. Korang kena follow semua kat bawah nie..

• Blog
• Instagram 
• Youtube Channel 
• Facebook Page 
• Google + 

2. Buat satu entri bertajuk Wonderful March Giveaway By Raydah Alhabsyi

3. Copy dan paste banner kat atas nie. Jangan lupa backlink ke entri korang

4. Tinggalkan url korang kat komen entri dibawah

Haa.. senang ja kan. Pemilihan pemenang akan di tentukan oleh beliau sendiri. Goodluck semua..

14 comments:

  1. semoga berjaya. nanti boleh join

    ReplyDelete
  2. Good luck untuk kak Sue juga...

    ReplyDelete
  3. Hello kakSue. Blogwalking here dari segmen yg sama :D Good luck :)

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  4. good luck kak sue. saya pun join gak

    ReplyDelete
  5. goodluck! moga2 ada rezeki. azah pun dah join jugak. hihi. :D

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/1-tips-naikkan-pageviews-dan-unique.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  7. Good luck! Sy singgah sini dari GA yang sama ^^

    ReplyDelete
  8. Hi akak. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.