Pertama Kali Shopping Di Shopee

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak kongsi dengan korang pengalaman Kak Sue pertama kali shopping di Shopee. Baru-baru nie kan ada sales sakan sempena Tahun Baharu Cina dan Kempen Hari Gaji, apalagi Kak Sue pun tak nak lepaskan peluang shopping sakan juga macam kawan-kawan lain. Jom Kak Sue nak kongsikan barang apa yang Kak Sue beli pertama kali shopping di Shopee jom..

Pertama Kali Shopping Di Shopee
Pertama Kali Shopping Di Shopee

Pertama Kali Shopping Di Shopee

Jom Kak Sue nak bagi tau barang apa yang Kak Sue beli pertama kali shopping di Shopee. Kak Sue beli dua barang, satu mixer dan satu lagi barang penjagaan muka. Dua-dua barang tu penghantaran percuma dan tak ambil masa yang lama pun sampai kat rumah Kak Sue. Memang puashati sangat..

Pertama Kali Shopping Di Shopee
Pertama Kali Shopping Di Shopee
Pertama kali shopping di Shopee teruja betul, ya lah ada macam-macam pilihan menarik dengan harga yang sangat berbaloi. Yang paling best kalau kita pandai pilih barang siap dapat penghantaran percuma tau korang. Nasib baik lah ada Blogger Mimie yang cantik selalu tu yolong Kak Sue cari barang pastu siap dapat penghataran percuma lagi. Tq Mimie tolong Kak Sue ya, lain kali tolong lah lagi.. hehehe..

Pertama Kali Shopping Di Shopee
Pertama Kali Shopping Di Shopee
Nanti ada rezeki lagi Kak Sue ingat nak shopping lagi lah kat Shopee. Macam ada barang lagi yang Kak Sue berkenan. Terima kasih Shopee, korang kalau nak shopping juga boleh singgah kat sini tau Shopee.com.my Happy shopping korang, papai!





21 comments

  1. saya pun suka shopping dekat shopee

    ReplyDelete
  2. Tahniah KakSue! Dah terjebak..hehe

    ReplyDelete
  3. Shopee murah2...cuma kena berhati2 pilih seller.

    Http://www.byshaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Wahhhh.....Bestnyee... Tapi memang best shopping di shopee ni

    ReplyDelete
  5. Langkah baru ni Kak Sue...hehe...macam PC pulak bakal menyusul ni...

    ReplyDelete
  6. amy pn tk pernh shopping juga tp husband ada shopping...die plak yg over dr wife hehe

    ReplyDelete
  7. xpernah lagi shopping dekat shopee...

    ReplyDelete
  8. uzu dah banyak kali shopping kat shopee heh servise terbaik

    ReplyDelete
  9. baru tadi buka website shoope ni sebab nak survey barang. nampak website dia lagi kemas dari lazada. :D

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya dah sampai mask. Semua aloe vera. Boleh lah berface mask dengan kakak.

    ReplyDelete
  11. saya guna juga produk aloe ni kak mmg best. kebetulan nak cari mixer huhuu

    ReplyDelete
  12. memang ralit kalau dh masuk apps Shopee ni..hehe

    ReplyDelete
  13. Wahhh bestnya kak sue shopping @shopee boleh buat cake n biskut lepas ni.. Mask aloe vera tu best sekali. .. Bonde suka

    ReplyDelete
  14. aah pernah gak shopping kat shoppee..barang murah..aloe vera tu best kan..sejuk je muka

    ReplyDelete
  15. Semua orang suka Shopee termasuk SA..ni ada lagi barang yang belum sampai

    ReplyDelete
  16. Nak cuba jugak shopping kat Shopee sebab dengar feedback positif. selalu kat lazada jer.

    ReplyDelete
  17. Shopee tmpt cuci mata 24jam hehehe..saya suka window shopping sini

    ReplyDelete
  18. Dah guna mixer tuh belum kak...yolong pun yolong lah kak

    ReplyDelete
  19. tempat shopping paling selamat sebab boleh chat dengan seller untuk kepastian.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye setuju...memang rasa selamat.kalau seller x aktif dlm tempoh 7 hari otomatik pesanan kita dibatalkan dan duit dipulangkan

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.