Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie baru sempat nak update Kak Sue terpilih Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana . Chewah! Konon m...

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie baru sempat nak update Kak Sue terpilih Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana. Chewah! Konon macam busy la sangat kan.. hahaha! Alhamdullilah, tak sangka pula Kak Sue terpilih Menang Giveaway Travel Totebag By Anan Suhana nie tau sebab ramai juga blogger yang join. Dah namanya rezeki kan, korang kalau nak hadiah juga macam Kak Sue kena rajin juga lah support atau join aktiviti macam nie ya..

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Kalau tak silap Kak Sue ada sepuluh yang menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana nie. Selain dapat berkenalan dengan kawan blogger baru, giveaway atau segmen blogger macam nie boleh juga tambahkan follower blog tau. Macam blog Kak Sue nie tak ada lah follower cecah ribu-ribu kan, jadi nak juga lah tambah follower. Sejak rajin join giveaway atau segmen nie ada juga lah tambah follower blog Kak Sue. Seronok sangat..

Sebab tu kadang Kak Sue suka juga join kalau ada giveaway atau segmen macam nie. Nak pula kalau syarat mudah, terpilih sebagai pemenang tu belakang kira. Janji dapat kenal-kenal kawan blogger yang baru dan kadang boleh juga naikkan uv atau pv kita bila masing-masing blog walking kan.

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Apapun terima kasih sekali lagi Ana dengan hadiah Giveaway nie. Kak Sue siap dapat tiga hadiah lagi tau, kebetulan Ana ke Penang dan Kak Sue pun tinggal tak jauh dari rumah Ana,tak jauh la sangat kan Ana.. hahaha! Jadi bila jumpa kat event yang sama Ana terus lah bawa hadiah dan Jeruk Pak Ali untuk Kak Sue.

Kak Sue doakan semoga Ana sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan Ana sekeluarga dunia, akhirat.. aamiin! Semoga Ana dan blog Ana terus maju dan terus berkongsi perkara yang memberi manfaat kepada semua ya Ana. Semoga ukuwah kita terus berpanjangan sampai bila-bila tau, aamiin! Sayang selalu..






You Might Also Like

11 ulasan

  1. Tahniah Kak Sue... cantik tote bag tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki kak Sue...tahniah kak Sue....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki kak sue. Terima kasih atas doa2 akak. Ana doa yang sama buat akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Sue. Cantik totebag tu lah..

    ReplyDelete
  5. cantiklah tote bag tu...tahniah ye

    ReplyDelete
  6. wah tahniah kak sue.. murah rezeki. best tu ada beg besar dan perfume wangi

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak sue, cantik sangat beg nya 🤩

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.