Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana - Shuhaida Kabdy

Monday, March 26, 2018

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie baru sempat nak update Kak Sue terpilih Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana. Chewah! Konon macam busy la sangat kan.. hahaha! Alhamdullilah, tak sangka pula Kak Sue terpilih Menang Giveaway Travel Totebag By Anan Suhana nie tau sebab ramai juga blogger yang join. Dah namanya rezeki kan, korang kalau nak hadiah juga macam Kak Sue kena rajin juga lah support atau join aktiviti macam nie ya..

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana

Kalau tak silap Kak Sue ada sepuluh yang menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana nie. Selain dapat berkenalan dengan kawan blogger baru, giveaway atau segmen blogger macam nie boleh juga tambahkan follower blog tau. Macam blog Kak Sue nie tak ada lah follower cecah ribu-ribu kan, jadi nak juga lah tambah follower. Sejak rajin join giveaway atau segmen nie ada juga lah tambah follower blog Kak Sue. Seronok sangat..

Sebab tu kadang Kak Sue suka juga join kalau ada giveaway atau segmen macam nie. Nak pula kalau syarat mudah, terpilih sebagai pemenang tu belakang kira. Janji dapat kenal-kenal kawan blogger yang baru dan kadang boleh juga naikkan uv atau pv kita bila masing-masing blog walking kan.

Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Menang Giveaway Travel Totebag By Ana Suhana
Apapun terima kasih sekali lagi Ana dengan hadiah Giveaway nie. Kak Sue siap dapat tiga hadiah lagi tau, kebetulan Ana ke Penang dan Kak Sue pun tinggal tak jauh dari rumah Ana,tak jauh la sangat kan Ana.. hahaha! Jadi bila jumpa kat event yang sama Ana terus lah bawa hadiah dan Jeruk Pak Ali untuk Kak Sue.

Kak Sue doakan semoga Ana sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan Ana sekeluarga dunia, akhirat.. aamiin! Semoga Ana dan blog Ana terus maju dan terus berkongsi perkara yang memberi manfaat kepada semua ya Ana. Semoga ukuwah kita terus berpanjangan sampai bila-bila tau, aamiin! Sayang selalu..






10 comments:

  1. Tahniah Kak Sue... cantik tote bag tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki kak Sue...tahniah kak Sue....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki kak sue. Terima kasih atas doa2 akak. Ana doa yang sama buat akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kak Sue. Cantik totebag tu lah..

    ReplyDelete
  5. cantiklah tote bag tu...tahniah ye

    ReplyDelete
  6. wah tahniah kak sue.. murah rezeki. best tu ada beg besar dan perfume wangi

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak sue, cantik sangat beg nya 🤩

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.