Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak join Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends pula. Syarat mudah, hadiah pun menarik juga tau. Jom la korang kita join dan support kawan blogger kita nie jom..

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends
Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Jom kita tengok syarat penyertaan Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends nie jom..

Syarat Pertanyaan

• Terbuka kepada semua Blogger Malaysia yang menetap di Malaysia sahaja.

• Buat satu entri bertajuk "Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeta & Friends"

• Copy banner dan backlink ke entri tuan blog

• Follow Blog, IG, FB dan FB page Lea Azleeya & Friends

Giveaway ini bermula 9 Mac 2018 dan akan berakhir 9 Mac 2018. 

Good luck semua..


15 comments

  1. All the best kak sue...semoga rezeki bertandang selalu. amin

    ReplyDelete
  2. Good Luck Kak Sue...
    Tapi Kak Sue typo tu end date die.. 9 April La Kak Sue.. hehe.. Its okay.. faham2 sendiri je kepada pembaca

    ReplyDelete
  3. alamak da tutup...good luck k.sue

    ReplyDelete
  4. selamat berGA
    good luck

    ReplyDelete
  5. selamat berGA
    good luck

    ReplyDelete
  6. Salam sejahtera

    Jemput join Pencarian Bloglist April 2018 by Aerillhassan

    :https://aerillhassan.blogspot.my/2018/03/pencarian-bloglist-april-2018-by.html

    ReplyDelete
  7. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  8. good luck bergiveaway. semoga menang dan follow #417

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

    Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.