Delivery Kelapa Laut Man Java

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie ada Delivery Kelapa Laut Man Java ke beberapa tempat luar Lembah Klang. Macam biasa kalau jauh macam nie, kami akan ke Terminal Bas Bersepadu (TBS) untuk hantar barang pada pelanggan kami. Kak Sue pun dah lama tak ikut Abang Man buat delivery Kelapa Laut Man Java, hari nie saja lah ikut ambik angin luar pula. Memerap ja dalam rumah pun rasa blur juga kepala nie kan, dapat tengok dunia luar rasa lega sikit.. hehehe..

Delivery Kelapa Laut Man Java
Delivery Kelapa Laut Man Java

Delivery Kelapa Laut Man Java

Delivery Kelapa Laut Man Java kali nie ke Kulim, Kuantan dan Muar. Nasib kali nie semua berjalan lancar ja, tak payah tunggu lama-lama pun. Kadang tu bas lain ada, yang satu lagi berejam pula nak tunggu. Jadi tertangguh kerja lain menunggu kat situ kan. Kali nie semua serentak ada, Alhamdullilah. Rasanya sejam selesai dah urusan semua..

Delivery Kelapa Laut Man Java
Delivery Kelapa Laut Man Java
Biasanya kami akan kumpul beberapa order baru kami buat delivery sekali semua. Senang macam tu, sebab kalau nak hantar satu-satu ke TBS tu memang tak berbaloi dengan tol dan duit minyak dari rumah kami kat Rawang nie. Sekarang semuanya mahal dan berbayar kan. Nak kena susun jadual dulu, baru hantar semua sekali. Jimat masa, tenaga dan duit..

Delivery Kelapa Laut Man Java
Delivery Kelapa Laut Man Java
Pada yang berminat nak order Pati Kelapa Laut Man Java nie samada nak minum sendiri atau berniaga boleh hubungi kami ya. Selain Pati Kelapa Laut, kami ada juga membekalkan Jus Kedondong Asam Boi dan Jus Durian Belanda. Kami juga terima tempahan air balang atau botol untuk sebarang majlis.

Delivery Kelapa Laut Man Java
Delivery Kelapa Laut Man Java
Order korang boleh buat seminggu lebih awal atau sekurang-kurangnya tiga hari sebelum tarikh delivery. Untuk lebih detail korang boleh telefon atau whatapps kami laju-laju kat nombor dan email yang Kak Sue kongsi kat bawah nie..

Delivery Kelapa Laut Man Java
Delivery Kelapa Laut Man Java

Man Java Enterprise

No Tel
012-585 4998 / 012-584 4736

Email
skabdy@yahoo.com





18 comments

  1. Alhamdulillah rezeki kak. Semoga terus banyak order ye kak.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki. Panas-panas ne sedap dapat minum air kelapa laut

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki kak...

    ReplyDelete
  4. rupe kelapa laut cmtu ek...delivery ke penang takde ke....hehehe

    ReplyDelete
  5. Wahhh....jauh Kelapa Laut Man Java ni pergi ye Kak... Otomen ni xsempat2 lagi nak merasa

    ReplyDelete
  6. wah
    makin banyak tempahan nampaknya tu
    alhamdulillah rezeki

    ReplyDelete
  7. wah..naik bas ye kelapa laut ni..jauh perjalanan dia :)

    ReplyDelete
  8. Jauh betul perjalanan kelapa laut akak dan jus tu..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...rezeki
    Akk suka air kelapa laut ni kena pulak tengah-tengah musim panas ni kan....

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..
    Rose pun suka minum air kelapa laut ..

    ReplyDelete
  11. Syukur ... moga terus sukses business K.sue & A.man sekeluarga..

    ReplyDelete
  12. Teringinnya nak minum panas2 ni.semoga bisnes maju kak

    ReplyDelete
  13. Wahhh byoknya kelapa..ni yg tingin nak rasa...dah lah cuaca panas kejap x..dpt mkn kelapa ni mesti syiokk

    ReplyDelete
  14. Alamaknya.. TB suka air kelapa laut. menyegarkan tekak je bila minum di cuaca panas.. banyak dapat order tu. terbaikk

    ReplyDelete
  15. Marsha tak pernah lagi minum air kelapa laut. Tgk kak sue post rasa dahaga pula. Nanti kena cuba juga ni

    ReplyDelete
  16. Uzu doakan semoga bisnes akak berjaya je . aminn

    ReplyDelete
  17. Tak pernah try pun lagi air jelapa laut ni hihi

    ReplyDelete
  18. Nak cuba jugak lah kelapa laut ni. Nak tau rasa dia macam mana. Tengok warna buah macam menyelerakan.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.