Pilihan Air Minuman Man Java - Shuhaida Kabdy

Sunday, February 4, 2018

Pilihan Air Minuman Man Java

Assalamualaikum, hai semua! Lama Kak Sue tak kongsi pasal perniagaan kecil Abang Man yang satu nie kan. Sekarang nie Abang Man dah mula botolkan Pilihan Air Minuman Man Java dalam botol kecil yang boleh terus diminum. Korang juga mesti tertanya-tanya apa pilihan air minuman Man Java kali nie kan. Macam sebelum nie juga cuma ada Abang Man tambah dua jenis air lagi. Jom kita tengok apa pilihan yang ada jom..

Pilihan Air Minuman Man Java
Pilihan Air Minuman Man Java

Pilihan Air Minuman Man Java

Macam ada sesetangah orang, yang mungkin dah tahu tentang Pati Kelapa Laut Man Java kan, sekarang nie ada beberapa pilihan air minuman Man Java yang lain. Kali nie dibotolkan untuk terus diminum. Selain Air Kelapa Laut sendiri, antara yang lain Air Kedondong Asam Boi, Air Durian Belanda dan yang terakhir Air Green Tea. Green Tea nie projek Abang, anak nombor dua Kak Sue. Kalau ada peminat green tea boleh lah rasa nanti ya..

Untuk info semua juga, kami dah mula menerima tempahan air minuman dalam botol kecil bersaiz 350ml nie sekarang. Kami juga buat penghantaran macam biasa tapi ada jumlah yang ditetapkan untuk order dan hantar. Bagi yang berminat nak meniaga atau tempahan untuk sebarang majlis boleh terus hubungi nombor yang Kak Sue kongsikan kat bawah nie ya. Terima kasih, rezeki sama dikongsi!

Man Java Enterprise
Alamat
Green Valley Park,
Bandar Tasik Puteri,
48020 Rawang,
Selangor

No Tel
012-5854998 / 012-5844736


9 comments:

  1. Mengancam warna air kedondong tu kak. Tak boleh tahan tgk. Wajib cuba nanti ni.

    ReplyDelete
  2. yeah dah ada packing kecik

    ReplyDelete
  3. suka juga kedondong asam boi ngan durian belanda..hauss plak rasa..skarang dh la cuaca panas

    ReplyDelete
  4. Wahhh....dah ada air botol kecil.. Bilalah Leya berpeluang nak merasai kelazatan produk minuman Man Java ni..

    ReplyDelete
  5. Wah siao ada air kedondong lahhh

    ReplyDelete
  6. asam boi dan durian belanda i is sukaaa ^^

    ReplyDelete
  7. Ala...terus terasa-terasa di tekak air tu semua..

    ReplyDelete
  8. Saya tak pernah rasa lagi kak air ni semua.mesti sedapkan

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.