Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria - Shuhaida Kabdy

Wednesday, February 7, 2018

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak sembang tentang mandian Carrie Junior baru dengan koleksi mainan Sukan Ria. Haa.. mesti anak-anak suka kan. Mandian Carrie Junior nie memang mandian pilihan Kak Sue sekeluarga. Bukan anak-anak ja boleh pakai, satu keluarga pun boleh tau. Pulak tu sesuai untuk semua jenis kulit..

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria

Masa mandi adalah masa yang paling menyeronokkan pada setengah anak-anak kan, macam tu juga dengan anak Kak Sue. Kalau dah masuk dalam bilik air tu, sambil mandi sambil main dengan buih sabun. Pilihan sabun mandian kami semestinya lah dari CARRIE JUNIOR, bau pun wangi sangat..

Zaman teknologi sekarang nie, mula mengambil alih intreaksi ibu bapa dan anak-anak secara perlahan-lahan. Anak-anak yang terdedah kepada teknologi lebih cenderung gaya hidup tidak aktif sebab leka dengan alatan gajet. Macam kita semua tahu, anak-anak secara semulajadi memang suka bermain dan kita sebagai ibu bapa perlu galakkan mereka untuk aktif. Latihan sukan dan permaianan antara peluang untuk anak-anak bersenam bagi memastikan mereka kekal sihat juga membantu perkembangan fizikal mereka

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Macam Kak Sue bagi tau tadi, bermain dengan air adalah aktiviti yang paling dinantikan anak-anak dan waktu mandi adalah masa sesuai untuk bermain dengan permainan mereka. Walaupun mainan selalu kita lihat hanya sekadar permaianan dan sesuatu yang menyerokkan tapi sebemarnya lebih dari itu. Mainan sekurang-kurangnya memberi peluang untuk si manja belajar pelbagai aspek pembangunan diri, kemahiran fizikal,  kemahiran sosial dan emosi dan akhir sekali meningkatkan perkembangan bahasa dan pertuturan..

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Direka untuk memberikan keriangan kepada kanak-kanak, CARRIE JUNIOR telah mereka 6 figura mainan comel yang dikenali dengan 'Sukan Ria' bagi membantu perkembangan imiganasi dan minda mereka. CARRIE JUNIOR juga bukan sahaja sentiasa menggalakan keseronokkan masa mandi, ia juga menekankan amalan murni di dalam interaksi semasa bermain dengan permainan dengan cara yang kreatif dan imaginatif..

Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Mandian Carrie Junior Baru Dengan Koleksi Mainan Sukan Ria
Ada 6 pilihan figura mainan comel CARRIE JUNIOR

1. CARRIE JUNIOR - si gajah yang gemar bermain bola sepak

2. SPEEDY TOMMY - si kura-kura yang terpantas di atas trek larian

3. TUFFY TEDDY - si beruang yang paling kuat

4. DRIBBLY MINKY - si racoon yang mahir dalam sukan hoki

5. SMASHY MACKY - si monyet yang tangkas bermain ping pong

6. TROFI - kejohanan sukan

Semua figura nie korang boleh dapat setiap satu dengan setiap pembelian produk CARRIE JUNIOR bersaiz 700ml

Sama seperti sebelum nie, koleksi mainan baru CARRIE JUNIOR korang boleh dapatkan di ruagan rahsia dengan mainan misteri dan mengalakkan anak-anak untuk meneroka, merangsang sifat ingin tahu dan membwrikan anak-anak keseronokan. Dengan koleksi mainan CARRIE JUNIOR Sukan Ria yang baru, masa mandi si manja satu pengembaraan menyeronokan kerana dapat menggunakan imaginasi mereka

Koleksi figura CARRIE JUNIOR & Buddies boleh didapati bersama mana-mana variasi CARRIE JUNIOR Baby Bath, CARRIE JUNIOR Baby Shampoo, CARRIE JUNIOR Baby Hair & Body Wash serta CARRIE JUNIOR Kids Shampoo bersaiz 700ml






9 comments:

  1. suka mandian carrie junior..wangiiiii

    ReplyDelete
  2. Wangi dapat...sambil berwangi wangian...mainan pun dapat...

    ReplyDelete
  3. Besar juga botol mandian Carrie Junior ni, 700 ML 😍

    Syok ni mandi buih dengan anak anak!

    Eh husniey belum ada anak lagi
    berangan jelah dulu 😂

    ReplyDelete
  4. LeYa pun suka bau-bauan mandian Carrie Junior ni

    ReplyDelete
  5. i still love carrie junior until now sbb bau dye best

    ReplyDelete
  6. Saya suka betul.yg bau cherry kak.. nampaknya org besar pun suka

    ReplyDelete
  7. Favorite sabun syafi ni kak. Asal nak mandi je bising nak bau carrie junior tu dulu sebab wangi sgt.

    ReplyDelete
  8. Dari anak yang sulung sampai yang kecil ni memang pakai carrie junior kak...bau dia best sangat

    ReplyDelete
  9. ala.. kak sue tak bukak ke dapat mainan apa?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.