Life Is Beautiful 9th Years Giveaway

Assalamualaikum, hai semua! Hujung minggu macam nie buat entri santai atau join giveway ajalah Kak Sue. Tadi jalan-jalan blog kawan blogger...

Assalamualaikum, hai semua! Hujung minggu macam nie buat entri santai atau join giveway ajalah Kak Sue. Tadi jalan-jalan blog kawan blogger rasa nak join Life Is Beautiful 9th Years Giveaway sempena 9 tahun blog Mummy Ayu. Macam menarik pula kan. Jom kita sama-sama support Life Is Beautiful 9th Years Giveaway Mummy Ayu nie jom..

Life Is Beautiful 9th Giveaway
Life Is Beautiful 9th Years Giveaway - Klik Banner untuk join

Life Is Beautiful 9th Years Giveaway

Syarat-syarat nak join Life Is Beautiful 9th Years Giveaway nie simple ja korang. Jom tengok syaratnya jom

1. Terbuka untuk semua pembaca blog Mummy Ayu tak kira la... follower or tidak. Datang jengah kat sinu, baca.. ok dah leh join.. kalau nak join la

2. Buat 1 entry pasal giveaway ni.. Link balik ke blog Mummy Ayu dalam entry tu.. Boleh komen apa-apa pun pasal blog Mummy Ayu, best ke.. boring ke.. apa-apa lah!!

3. Tinggalkan link entry kat blog you all tu.. kat ruangan komen entry nie, siap!

Pemenang akan dipilih by my hero & princess.. Ian & Iris

Giveaway nie akan berlangsung dari 7 Feb - 21 Feb 2018 ( 2 weeks )

Komen Kak Sue tentang Blog Mummy Ayu
Sebenarnya tak tau nak komen apa sebab rasa macam baru dua kali kut singgah. Tak apa, lepas nie boleh lah kerap singgah dan tambah kawan blogger baru kan. Good luck untuk semua yang join ya..



You Might Also Like

12 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.