Life Is Beautiful 9th Years Giveaway - Shuhaida Kabdy

Sunday, February 18, 2018

Life Is Beautiful 9th Years Giveaway

Assalamualaikum, hai semua! Hujung minggu macam nie buat entri santai atau join giveway ajalah Kak Sue. Tadi jalan-jalan blog kawan blogger rasa nak join Life Is Beautiful 9th Years Giveaway sempena 9 tahun blog Mummy Ayu. Macam menarik pula kan. Jom kita sama-sama support Life Is Beautiful 9th Years Giveaway Mummy Ayu nie jom..

Life Is Beautiful 9th Giveaway
Life Is Beautiful 9th Years Giveaway - Klik Banner untuk join

Life Is Beautiful 9th Years Giveaway

Syarat-syarat nak join Life Is Beautiful 9th Years Giveaway nie simple ja korang. Jom tengok syaratnya jom

1. Terbuka untuk semua pembaca blog Mummy Ayu tak kira la... follower or tidak. Datang jengah kat sinu, baca.. ok dah leh join.. kalau nak join la

2. Buat 1 entry pasal giveaway ni.. Link balik ke blog Mummy Ayu dalam entry tu.. Boleh komen apa-apa pun pasal blog Mummy Ayu, best ke.. boring ke.. apa-apa lah!!

3. Tinggalkan link entry kat blog you all tu.. kat ruangan komen entry nie, siap!

Pemenang akan dipilih by my hero & princess.. Ian & Iris

Giveaway nie akan berlangsung dari 7 Feb - 21 Feb 2018 ( 2 weeks )

Komen Kak Sue tentang Blog Mummy Ayu
Sebenarnya tak tau nak komen apa sebab rasa macam baru dua kali kut singgah. Tak apa, lepas nie boleh lah kerap singgah dan tambah kawan blogger baru kan. Good luck untuk semua yang join ya..



12 comments:

  1. goodluckkk. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  2. gut luck kak sue cantik.. :)

    ReplyDelete
  3. cam rasa-rasa nak join je hehehheh

    ReplyDelete
  4. Good luck kak sue. Semoga ada rezeki akak kali ni.

    ReplyDelete
  5. tq so much kak.. sbb sudi join & good luck!!

    ReplyDelete
  6. Dah habis ye giveaway ni semalam, goodluck!

    ReplyDelete
  7. ala terlepas nak join.. goodluck ya kak sue

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.