KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC

Assalamualaikum, hai semua! Hujung minggu hari tu sempat Kak Sue sekeluarga cuba KFC Golden Egg Crunch menu baru dari KFC. Sebelum nie memang dah teringin nak cuba tapi belum ada kelapangan nak keluar membeli. Kebetulan cuti raya cina hari tu, Adik minta nak makan KFC Golden Egg Crunch menu baru dari KFC tu, lelaju Kak Sue ajak Abang Man keluar tapau..

KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC

KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC

Kak Sue memang peminat telur masin tau, bila nampak promo kat tv KFC Golden Egg Crunch menu baru dari KFC memang teringin nak cuba. Dari sehari ke sehari nak ajak Abang Man keluar ke Country Home nak tapau. Kira situ cawangan paling dekat dengan kawasan perumahan Kak Sue. Bila cuti panjang hari tu, Adik pula ada kat rumah kan, apa lagi terus keluar tapau untuk makan tengahari lah jawabnya. Nak makan situ biasa lah, Kakak dan Abang tak nak ikut keluar sekali..

KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch nie, ayam goreng yang disalut rempah dan telur masin. Dalam set nie ada beberapa pilihan macam set biasa juga. Pilihan snack plate atau dinner plate, kentang putar dan sayur. Pilihan air dalam set nie, air Sarsi, tapi boleh ja nak tukar air lain macam Adik hari tu tukar Ice Lemon Tea cuma kena tambah duit sikit lah. Hari tu Kak Sue order dua set KFC Golden Egg Crunch, satu set biasa spicy dinner plate dan Chezzy Potato..

KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
KFC Golden Egg Crunch Menu Baru Dari KFC
Kalau ikut selera Kak Sue, KFC Golden Egg Crunch nie boleh tahan juga rasanya sebab Kak Sue memang suka telur masin. Adik pun suka juga, tiga ketul Adik makan hari tu. Seronok lah tu dah dapat rasa menu terbaru dari KFC. Kalau korang pun peminat telur masin Kak Sue cadangkan korang cuba menu nie nanti tau. Satu set hanya RM14.50 aja korang, tapi belum gst rasanya.. ehehe..  Selamat mencuba nanti ya, papai!

15 comments

  1. nanti boleh pergi rasa laaa

    ReplyDelete
  2. Patutlah anak buah PC excited kak Sue...ibunya cakap kemaruk...pantang nampak iklan KFC...hehe..

    ReplyDelete
  3. Fatin dah rasaa. Memang besttt! Tak tahu laa best sebab lapar ke sebab orang belanja. Hehee

    ReplyDelete
  4. datang lah apa menu baru ne Chezzy Potato jgak tak tinggal. Tapi nak kena try jugak ne golden egg nampak sedap

    ReplyDelete
  5. belum ada kesempatan nak cuba lagi..mungkin coming soon

    ReplyDelete
  6. Alamak! Ade menu baru ker? Adeh kena pegi try ni... LeYa memang peminat KFC..hehehe..

    ReplyDelete
  7. saya suka
    sedap lagi dari spicy chicken
    hehe

    ReplyDelete
  8. bestnya dekat area kak sue sedap

    ReplyDelete
  9. Golden crunch ni mmg kena dgn tekak saya kak

    ReplyDelete
  10. Petang ni nak try, alang2 tgh puasa ni..boleh request makan..

    ReplyDelete
  11. Amnoi dah try nampak...dak mimi jugak belum try lagi

    ReplyDelete
  12. aritu ingt nk try menu ni tp bila tgk promo kfc celebration bucket ms CNY trus grab yg tu

    ReplyDelete
  13. wow lazatnya.. ni yg buat rasa nak repeat lagi ni kak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.