Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana - Shuhaida Kabdy

Sunday, February 11, 2018

Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana

Assalamualaikum, hai semua. Tadi masuk ke blog Kak Sue ternampak entri latest Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana salah seorang kawan blogger yang Kak Sue selalu singgah ke blog beliau. Macam menarik giveaway dari Ana nie kan, jadi lelaju Kak Sue join dan support kawan blogger kan. Korang pun meh la join sekali, syarat mudah ya amat. Jom kita join jom..

Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana
Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana

Giveaway : Travel Totebag By Ana Suhana

Syarat-syarat yang Ana sediakan mudah sangat korang. Jom kita tengok syarat-syaratnya jom..

SYARAT-SYARAT : 

1. Follow blog www.anasuhana.com

2. Follow IG Ana Suhana di SINI

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ini

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini

5. Good luck and all the best to all 😍

HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bertemakan travel (tempat-tempat di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

** Pemilihan pemenang akan di lakukan melalui sistem random.

30 comments:

  1. Moga berezeki Kak Sue...amin..

    ReplyDelete
  2. Done follow, datang dari GA yang sama, https://rodiahamir.blogspot.my/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.htmlf

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..terima Kasih kak sue sudi singgah blog saya, saya follow kak sue dan semoga kak sue berjaya dalam giveaway ni ya

    ReplyDelete
  4. Singgah follow #393 dari segmen yg sama :)
    herlittlehome.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. gud luck sis... kak shaz singgah sini..


    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  7. goodluck kak shu.... awa pun join gak :D

    ReplyDelete
  8. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  9. Good luck..
    Datang dari Giveaway yang sama..
    http://www.tashaqisha.com/

    ReplyDelete
  10. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  11. gud luck
    salam singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  13. gud luck
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  14. good luck Kak Sue !
    https://aenoyou.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama...salam perkenalan dan all the best! :D

    http://missbunnydiaries.blogspot.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  16. Hai kak Sue =D Saya singgah dari segmen yang sama !

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ALL THE BEST ~

    ReplyDelete
  17. Hai datang singgah dari GA yg sama 😁 goodluck ye https://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html?m=0

    ReplyDelete
  18. Singgah join GA yang sama.
    Good luck!

    ReplyDelete
  19. Good luck k.da. acik pun join jugak.

    ReplyDelete
  20. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck Kak Sue! Done follow. Keep in touch k! ;)

    ReplyDelete
  21. singgah dari Give Away yang sama.. Good luck :)

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  22. singgah sini..good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  23. goodluck saya join jugak ^^ sambil sambil fllow sini #402
    http://sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan Kak Sue. Saya join juga. Good luck dear =)

    ReplyDelete
  25. goodluck kak sue.. tp akak bglah saya menang pulak.. hihi

    ReplyDelete
  26. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.