Menang Top Komentator Blog Azlinda Azman - Shuhaida Kabdy

Thursday, January 11, 2018

Menang Top Komentator Blog Azlinda Azman

Assalamualaikum, hai semua! Menang Top Komentator Blog Azlinda Azman. Alhamdullilah, Kak Sue terpilih sekali lagi sebagai pemenang Top Komentator tapi kali nie di blog Azlinda Azman pula. Sebenarnya blog Linda antara blog yang kerap juga Kak Sue singgah dan menjadi rujukan pada Kak Sue bila nak tulis satu-satu entri. Ya lah orang hebat kan, kita belajar cara-cara menulis dan mengunakan ayat. Kadang memang tak ada idea bila nak update satu-satu entri, jadi Kak Sue lebih suka blog walking ke blog kawan-kawan atau singgah komen. Lagi pun kalau kita rajin komen blog kawan yang lain, InsyaAllah mereka pun akan datang komen balik kat blog kita..

Menang Top Komentator Blog Azinda Azman
Menang Top Komentator Blog Azinda Azman

Menang Top Komentator Blog Azlinda Azman

Terima kasih Linda sudi hantarkan hadiah Kak Sue menang Top Komentator nie terus ke rumah. Seronok dapat jumpa Linda yang entah ke berapa kali di rumah Kak Sue pula kali nie. Kebetulan Linda cuti hari tu, dapat lah kami jumpa dan sembang-sembang sekejap. Selalu jumpa kat mana-mana event memang tak dapat bersembang lama-lama. Ya lah, masing-masing ada kerja yang nak dibuat kan. Ralat sikit aja tak dapat nak menjamu selera kat Linda hari tu, nanti datang lagi tau Linda..

Menang Top Komentator Blog Azinda Azman
Menang Top Komentator Blog Azinda Azman

Linda nie rajin juga bagi kawan-kawan hadiah, sebelum nie masa nak sambut raya Linda ada hadiah kan Kak Sue Yasin comel. Kalau korang nak tau Linda ada buat jual online Yasin comel nie tau. Kalau ada nak buat apa-apa majlis dan nak buat door gift Yasin boleh contac Linda nanti tau. Harga memang sangat berbaloi-baloi dan puashati, Kak Sue jamin! Lepas tu bila balik bercuti dari Bali pun Linda ada juga belikan hadiah untuk Kak Sue. Terharu betul, sebab Linda nie tak cakap pun ada belikan Kak Sue hadiah atau buah tangan. Tau-tau dah sampai depan rumah, terima kasih sekali lagi tau Linda..

Kak Sue doakan semoga Linda sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan Linda, aamiin! Semoga Linda dan blog Linda terus maju dan berkongsi perkara yang menarik dan bermafaat untuk semua pembaca blog Linda ya. Semoga ukhuwah kita berpanjangn sampai bila-bila. Terima kasih sekali lagi Linda..

18 comments:

  1. Hihihi.
    Malu tittew
    Thanks so much kak support saya

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah kak Sue :)

    ReplyDelete
  3. Comelnya alahai.. Tahniah kak sue

    ReplyDelete
  4. Comel hadiah tu. Tahniah kak sue. Semoga rezeki kak sue dan kak linda sentiasa dimurahkan. Amin.

    ReplyDelete
  5. Wahhh...Tahniah Kak Sue... Comel nye hadiah Kak Sue dapat. Hoho...Diary of a wimpy kid.. LeYa suka tengok cerita die

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaaa...kaksu rajin2 singgah blog dkna.. tapi tak ada hadiah la hahaha

    ReplyDelete
  7. bestnye dpt hadiah...meh sggh blog sy lka k.su... :) salam kenal

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak.. Bes kan dpt hadiah drp kwn blogger

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak. Dapat mengeratkan hubungan sesama blogger dan support each other :)

    ReplyDelete
  10. comelnyaa gift! Tahniahh Kak Sue ^^

    ReplyDelete
  11. Tahniah akak..Comel hadiah tu...

    ReplyDelete
  12. Sekali sekala best juga dapat doorgift dari rakan blogger sebagai tanda penghargaan

    ReplyDelete
  13. lama sudah aida tak singgah blog linda.
    dulu kala beberapa kali dpt hadiah from linda - top komentator.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah tahniah kak sue..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.