Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Mek Zumbie 2k18 Giveaway  pula. tengok syarat pun mudah sangat. Hadiah pula siap bole...

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Mek Zumbie 2k18 Giveaway pula. tengok syarat pun mudah sangat. Hadiah pula siap boleh pilih mana yang berkenan dalam list yang dah disediakan. Mana tahu ada rezeki kan, sambil kita support kawan blogger apa salahnya join kan. Untuk syarat-syarat dan nak join korang boleh klik banner bawah nie tau..

Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Mek Zumbie 2k18 Giveaway - Klik banner untuk join

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Semua syarat dah Kak Sue ikut dah dan hadiah yang Kak Sue pilih ialah novel Dari Alam Lain, sebab Kak Sue memang suka baca kisah misteri macam nie. Siap ada koleksi lagi kat rumah nie tau, kalau terpilih sebagai pemenang Mek Zumbie 2k18 nie bertambah lagi satu koleksi novel kesayangan Kak Sue lah nanti.


Semoga ada rezeki untuk Kak Sue kali nie dan kalau terpilih sebagai pemenang email Kak Sue skabdy@yahoo.com. Good luck semua yang join ya :)





You Might Also Like

8 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.