Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak join Mek Zumbie 2k18 Giveaway pula. tengok syarat pun mudah sangat. Hadiah pula siap boleh pilih mana yang berkenan dalam list yang dah disediakan. Mana tahu ada rezeki kan, sambil kita support kawan blogger apa salahnya join kan. Untuk syarat-syarat dan nak join korang boleh klik banner bawah nie tau..

Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Mek Zumbie 2k18 Giveaway - Klik banner untuk join

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Semua syarat dah Kak Sue ikut dah dan hadiah yang Kak Sue pilih ialah novel Dari Alam Lain, sebab Kak Sue memang suka baca kisah misteri macam nie. Siap ada koleksi lagi kat rumah nie tau, kalau terpilih sebagai pemenang Mek Zumbie 2k18 nie bertambah lagi satu koleksi novel kesayangan Kak Sue lah nanti.


Semoga ada rezeki untuk Kak Sue kali nie dan kalau terpilih sebagai pemenang email Kak Sue skabdy@yahoo.com. Good luck semua yang join ya :)





8 comments

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.