Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester - Shuhaida Kabdy

Saturday, January 20, 2018

Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester

Assalamualaikum, hai semua! Selamat berhujung minggu, sambil santai-santai meh Kak Sue nak kongsi dengan korang satu contest yang menarik untuk korang join. Untuk peminat sukan bola sepak, korang wajib join contest Beli Dashing dan menang hadiah ke Manchester. Haa.. gila tak nak kan dapat hadiah macam nie. Dapat ke Stadium Ethihad yang bertaraf dunia dan menonton secara langsung pasukan kegemaran korang. Jom beli Dashing dan menang hadiah ke Manchester jom..

Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester
Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester

Jom Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester

Macam yang kita sedia tahu, Dashing satu jenama penjagaan diri khusus untuk lelaki. Kali nie Dashing menganjurkan satu peraduan untuk tahun ketiga tahun berturur-turut dan ganjaran kali nie lebih hebat dan menarik. Dashing nak bagi penginapan 4 hari 3 malam, trip pergi balik ke Manchester, United Kingdom termasuk tiket VIP bagi perlawanan secara langsung anatra MCFC dan MU. Hadiah pula untuk 6 orang bertuah tau, menarik kan.. sapa nak bagi. Jom cepat beli Dashing dan menang hadiah menarik ke Manchester!

Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester
Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester
Pemenang bukan setakat dapat saksikan perlawanan bola sepak pasukan EPL dengan tiket tempat duduk vip di Stadium Etihad sahaja, tapi korang akan dapat..

* Melawat National Football Museum dan Stadium seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield

* Dapat berjumpa dan tandatangan dari beberapa pemaian lagenda MCFC

* Sebagai bonus, pemenang berpeluang untuk menyertai lawatan Magical Mystery Tour, ke beberapa lokasi pilihan kisah kumpulan muzik ternama The Beatles

Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester
Beli Dashing dan Menang Hadiah ke Manchester
Haaa.. best kan, okay sekarang, Kak Sue nak kongsi cara nak join contest menarik dari DASHING nie pula. Caranya mudah sangat tau, ikut aja semua step nie tau..

1. Beli Dashing atau Elite dalam 1 resit pembelian

2. Ambil gambar resit dan whatsapp kan nama penuh, no kad pengenalan / passport  dan outlet korang beli barang kat mana

3. Akhir sekali, whatsapp ke +6016-9972373

Jangan tunggu lagi, cepat dapatkan produk DASHING dan join contest nie tau. Tarikh tamat pada 31 Januari 2018, sempat lagi kalau korang nak join.

Untuk lebih detail macam biasa Kak Sue kongsikan kat bawah nie ya



No Tel : 03 - 8023 8311









12 comments:

  1. Wow menarik sangat ini kak sue.. Terus Husniey bagitau kat suami
    Dia suka sangatlah Manchester (fan Manchester) hehee

    ReplyDelete
  2. Suami suka minyak wangi Daishing baharu, jom akak kita join contest tu macam best jer hadiahnya kan!

    ReplyDelete
  3. syok kalo menang ke manchester tu...dashing dr dlu suka baunya..skarang dashing dh byk keluarkan produk

    ReplyDelete
  4. Bestnya.. kalaulah menang mesti ayah syafi suka

    ReplyDelete
  5. Wah dashing!!!. Suka dashing. Siap ada contest menarik lagi tu.

    ReplyDelete
  6. Wajib cuba ni...kot2 ada rezeki kan

    ReplyDelete
  7. Wah sempat lagi ni kak sue nak join contest dashing. Cara join pun tak susah

    ReplyDelete
  8. Best lah kak sue. Beli dashing boleh join contest. Untung2 dpt ke manchester kan. Siapa nak taja kan.

    ReplyDelete
  9. Menarik sangat, beli dashing ada rezeki bole ke manchester. Siapa yang try tu semoga berjaya!

    ReplyDelete
  10. Wah.. bestnyer kalau dpt menang ke manchester..

    ReplyDelete
  11. Teringin nak ke Manchester... Tapi tak tahu lah bilanye dapat pergi kan. Kalau diikutkan memang nak travel 1 dunia. Baru lah best dapat timba pengalaman..hehehe.. InsyaAllah one day..

    ReplyDelete
  12. banyaknya peraduan sempena CNY ni..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.