Menang Top Komentator Blog Suria Amanda

Assalamualaikum, hai semua! Menang Top Komentator Blog Suria Amanda. Ini kali kedua Kak Sue terpilih sebagai pemenang untuk bulan november. Sebelum nie tak ingat bulan berapa. Masa menang pertama kali tu, terlupa la pulak nak buat entri. Kali nie bila terpilih sekali lagi menang top komentator blog Suria Amanda saja la Kak Sue buat entri sebagai kenangan kan untuk Kak Sue. Nanti mana tau satu masa Kak Sue dah berenti blogging atau Kak Sue tak ada dah, nie antara kenangan yang Kak Sue tinggalkan..

Menang Top Komentator Blog Suria Amanda
Menang Top Komentator Blog Suria Amanda

Menang Top Komentator Blog Suria Amanda

Terima kasih SA, dengan hadiah menang top komentator Blog Suria Amanda kali nie, macam banyak pula Kak Sue rasa. Tak rugi kan kalau kita rajin singgah komen dan support kawan-kawan blogger kita. Blog Suria Amanda antara blog yang kerap Kak Sue singgah. Kak Sue suka baca entri SA sebab santai dan tak boring baca. Nak pula SA rajin kongsi resepi mudah dan ringkas. Antaranya resepi lauk kampung pula, memang kena lah dengan selera Kak Sue sekeluarga. Korang kalau tak ada idea nak masak boleh la singgah blog SA nanti tau

Selain resepi, ada juga SA kongsikan personal entri, review, nasihat dan macam-macam lagi lah. Kalau nak tahu kena singgah blog SA. Setiap hari kalau tak silap Kak Sue akan ada entri baru di blog SA. Hebat kan, walau sibuk dengan kerja masih sempat nak update entri terbaru, kadang dalam train balik kerja pun SA sempat lagi tulis di blog beliau. Nak seribu daya kan..

Kak Sue doakan SA dan Blog Suria Amanda terus succes lagi di masa hadapan, terus berkongsi perkara-perkara bermafaat. Semoga SA dimurahkan rezeki sentiasa, kesihatan yang baik dan semoga ukhuwah kita terus berpanjangan selamanya. Korang kalau nak hadiah, rajin-rajin lah komen blog Suria Amanda tau, bukan dapat hadiah aja SA akan terjah balik blog korang tau. Meriah komen kat blog korang. Jumpa lagi next entri.. papai!


15 comments

  1. tahniah kak..akk memang rajin BW. hehehe tak rugi BW macam-macam leh dpt hehehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah sekali lagi Kak Sue..terima kasih sudi singgah tinggalkan jejak kat blog SA yang ntah hape2 tu...harap kak su suka dengan hadiah tu...

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak su. Tak rugi rajin BW

    ReplyDelete
  4. wahh tahniah. patut la mcm familiar je yg duk kat top komentator SA tu. hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah kak sue. Teruskan berblogwalking ye. Semoga ukhwah sesama kita terus mekar.

    ReplyDelete
  6. Comelnya hadiah. Tahniah kak sue u deserve it

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak sue 👍
    Good job

    ReplyDelete
  8. tahniah , simpan sebagai kenang - kenangan sahabt blogger

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, Tahniah kak Sue..

    ReplyDelete
  10. Wahhh... Tahniah Kak Sue... Best tuh dapat hadiah...

    ReplyDelete
  11. Tahniah kak..mcm mcm ada..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.