Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang

October 05, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Baru-baru nie Kak Sue berpeluang ke majlis pelancaran pembukaan Upin & Ipin Store cawangan terbaru di Ampang. Cawangan terbaru nie adalah cawangan ketiga syarikat Les' Copaque Sdn Bhd dan dirasmikan sendiri oleh pengasasnya Haji Burhanuddin Bin Mohd Radzi dan Hakah Ainon Ariff pada majlis hari itu. Sempena pembukaan cawangan baru nie juga Upin & Ipin Store mengadakan pelbagai aktiviti dan jualan promosi sehingga 8 Oktober 2017 nanti, korang kena datang sini bawa anak-anak  tau. Mesti anak-anak suka punya..

Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang

Upin & Ipin Store Terbaru di Ampang

Pada pembukaan Upin & Ipin Store terbaru di Ampang hari tu, ada pelbagai aktiviti menarik untuk anak-anak dan untuk 100 orang terawal yang datang akan dapat hadiah misteri. Rugi sapa yang tak datang tau, tapi tak apa masih sempat lagi datang sebelum tamat tarikh promosi. Antara aktiviti yang disediakan ialah sesi kuiz, meet and greet maskot Upin dan Ipin, juga pertandingan mewarna. Kira hari tu aktiviti penuh lah untuk anak-anak .. seronok depa semua..

Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang


Selain dari aktiviti tadi, ada juga disediakan aktiviti lucky draw anjuran dari salah satu penaja iaitu Mamee. Untuk aktiviti lucky draw nie senang aja, hanya perlu pusingkan ala-ala roda impian tu dan jarum akan berhenti pada item yang terpilih. Lepas tu boleh redeem pada kakak-kakak cantik yang bertugas. Siap boleh pusing banyak kali pula tu dan ibu bapa pun boleh ambil bahagian juga. Seronok kan bila ada aktiviti bersama anak-anak macam nie. Antara hadiah yang disediakan Biskut Monster Biskidz, Mamee Chef, Perfecto, Contoz, Mr Potato Chip, hadiah misteri dan macam-macam lagi. Maskot Mamee dan Mr Potato pun ada tau.. bertambah meriah lah majlis petang tu..

Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Majlis berakhir pada lewat petang selepas aktiviti terakhir pertandingan mewarna. Ingat nak balik awal, tapi Adik anak Kak Sue minta nak join pertandingan mewarna pula. Sekali sekala kan ada aktiviti macam nie untuk Adik dan Alhamdullilah tak sia-sia tunggu sampai petang. Adik adalah salah seorang pemenang pertandingan mewarna petang tu. Adik pemenang tempat kedua, dapat hadiah lagi. Seronok Adik hari tu dapat banyak hadiah. Kak Sue pun ada belikan Adik barang sikit, ye lah tengah ada harga promosi nie kan.. jimat!

Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang

Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Upin & Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang
Untuk korang semua, Kak Sue syorkan korang kena datang sini sebab ada diskaun barangan terpilih sehingga 50% tau. Bukan tu aja setiap pembelian yang melebihi RM100 dalam satu resit korang berpeluang memenangi cabutan bertuah. Hanya perlu snap gambar resit dan hantar ke Whatapps ke nombor 014 9213390. Sempat lagi nie korang, ada beberapa hari lagi nie.. Jangan lupa singgah Upin Ipin Store cawangan baru di Ampang di Jalan Mamanda 7, berhadapan MRR2 dan sederet RHB Bank.

Untuk lebih detail macam biasa korang boleh singgah kat bawah nie tau..

Upin Ipin Store

Website
www.upinipinstore.com

Facebook
www.facebook.com/UpinIpinStore

Instagram
www.instagram.com/upinipinstore

Email
store@lescopaque.com

Alamat
No 31-M (GF), Jalan Mamanda 7
Taman Dato Ahmad Razali
68000 Ampang
Selangor










You Might Also Like

9 ulasan

  1. bestnye dok KL leh p byk event..

    ReplyDelete
  2. Memang seronok kalau bawa budak2 pergi sini kan...

    ReplyDelete
  3. aritu ingt nk pi gk..tp ada hal...mmg dkt je la ke ampang tu

    ReplyDelete
  4. Berbaloi beli masa ada diskaun kak. Mcm2 ana beli hari tu.

    ReplyDelete
  5. dhia n dzal, kalau tau...mesti ajak puye ni heheh. Insyaallah one day akan bawa juga

    ReplyDelete
  6. Wow Tahniah upon ipin mmg maju. Mama selalu pergi kt Shah alam je Tu pun dh lama x gi

    ReplyDelete
  7. Budak-budaklah paling excited sekali ini!

    ReplyDelete
  8. Budak budak memang suka dan eksited kalau nampak Upin Ipin ni. Anak Mimi pun sama. Baik yg sulung sampai baby semua minat Upin Ipin

    ReplyDelete
  9. tahniah, semakin popular lah upin ipin nih!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.