Menang Peraduan Upin Ipin Store Cawangan Ampang

October 17, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Alhamdullilah, petang tadi Kak Sue terima mesej kat whatsapp dari pihak Upin Ipin Store cawangan Ampang yang Kak Sue terpilih sebagai antara pemenang Peraduan Upin Ipin Store Cawangan Ampang sempena pembukaan cawangan baru beberapa minggu lepas..

Menang Peraduan Upin Ipin Store Cawangan Ampang
Menang Peraduan Upin Ipin Store Cawangan Ampang

Menang Peraduan Upin Ipin Store Cawangan Ampang

Tak sangka betul Kak Sue antara terpilih sebagai pemenang. Kak Sue pun hampir lupa dah nak sertai peraduan hari tu, hari terakhir baru Kak Sue hantar peraduan bersama bukti pembelian. Syarat yang ditetapkan oleh pihak Upin Ipin Store sangat mudah, cuma perlu ambil gambar bil yang dibelanjakan sebanyak RM100 atau lebih kemudian hantar ke nombor whatsapp yang diberikan. Kak Sue ada juga kongsikan peraduan nie di entri Upin Ipin Store Cawangan Terbaru di Ampang

Apapun, Kak Sue sangat berterima kasih kepada pihak Upin Ipin Store kerana sudi memilih Kak Sue antara pemenang dalam peraduan ini. Tertanya-tanya juga dapat hadiah apa kali nie. Katanya Kak Sue dah boleh mula ambil hadiah bermula esok dan hari seterusnya. Rezeki tak pernah salah alamat kan. Nanti, InsyaAllah Kak Sue kongsikan apa hadiahnya kat sini ya. Sekian dulu sembang kali nie, jumpa lagi nanti.. papai!

You Might Also Like

9 ulasan

  1. tahniah kak sue.... tak sabar nak tahu hadiah apa la kannn

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Tahniah kak sue ❤❤

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Tahniah kak sue ❤❤

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak sue. Murah rezeki

    ReplyDelete
  5. Wah...tahniah kak Sue menang peraduan.

    P/S Kak sy dah follow blog akak. Baru perasan tak follow lagi. sorryyyy

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.