Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall

August 01, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Baru-baru nie Kak Sue berpeluang ke pembukaan cawangan baru Focus Point di Melawati Mall. Ada bermacam jenis pilihan cermin mata daripada dewasa hingga untuk kanak-kanak, menarik dan comel sangat. Bersempena pembukaan cawangan baru Focus Point nie juga diadakan harga promosi dan potongan harga yang sangat menarik dan berbaloi bagi korang yang plan nak beli atau tengah mencari cermin mata..

pembukaan cawangan baru focus point du melawati mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall

Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall

Macam Kak Sue kongsikan tadi ada banyak pilihan dan promosi sempena pembukaan cawangan baru Focus Point Concept Store di Melawati Mall. Kak Sue syorkan korang pergi sebelum tamat promosi menarik nie nanti, sebab harga murah sangat. Ada bermacam pilihan bingkai, gaya dan warna cermin mata kat sini tau. Korang hanya perlu datang dan buat pemeriksaan mata secara percuma dan dibantu oleh staff kat sini yang sangat mesra pelanggan..

Untuk info korang juga Focus Point Concept Store adalah cawangan kedua di Melawati Mall nie. Dan ada tiga konsep berbeza di cawangan nie, iaitu Focus Point, Whoosh dan Eyefont. Semua konsep ada kelebihan dan keistimewaan sendiri. Memang rambang mata dibuatnya kalau lama-lama kat sini..

pembukaan cawangan baru focus point du melawati mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall

Focus Point
Konsep Focus Point adaalah tumpuan kepada jenama biasa cermin mata. Sebut Focus Point semua dah tahu kan..

Whoosh
Konsep Whoosh pula cermin mata 'sunnies series' dan 'terndy series' mengikut gaya urban remaja sekarang. Ada bermacam pilihan dan pakej menarik dengan harga tetap iaitu RM165, RM195, RM215 dan RM265 semua di bawah harga RM300 korang boleh pilih cermin mata bergaya dan trendy. Sangat berbaloi kan..

Eyefont
Konsep Eyefont memberi tumpuan kepada cermin mata berjenama. Antaranya Porsue,Mont Blanc dan bermacam pilihan lain lagi. Yang nie pun banyak yang menarik siap duit aja..ehehe..

pembukaan cawangan baru focus point di melawati mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall
pembukaan cawangan baru focus point di melawati mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall



Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall

Harga Promosi Menarik 

Promosi sah hanya di Melawati Mall sahaja tau. Jadi korang kena datang singgah sini sambil jalan-jalan di Melawati Mall nie. Tentang parking jangan risau, luas dan untuk hari yang Kak Sue datang hari tu parking masih percuma untuk semua. Kena cepat-cepat datang sementara parking percuma nie kan, jimat gitu..

Bingkai cermin mata serendah RM1 tau, tapi korang kena daftar dulu kemudian boleh pilih cermin mata yang korang suka dan tempoh masa promosi dari 26 Julai hingga 31 Ogos 2017 sahaja. Masih sempat lagi nie.. Ada beberapa promosi menarik lagi antaranya..

- Jenama Guees ada potongan harga sehingga 60% 

- Jenama Rayban RB3025 harga RM399 sahaja, sehingga habis stok

- Jenama Pony bingkai untuk kanak-kanak beli satu PERCUMA satu

- Jenama Whoosh potongan sehingga 50% untuk pembelian kedua


Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall
Pembukaan Cawangan Baru Focus Point di Melawati Mall
Menarik kan, kena datang tengok dan pilih sendiri nanti. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina. Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie


Focus Point Concept Store Melawati Mall

Lot LG-19, UP2-01, Melawati Mall
Jalan Sabah, Taman Melawati.
50480 Ampang, 
Kuala Lumpur, Malaysia







You Might Also Like

9 ulasan

  1. Melawati Mall ni baru buka kan kak? Mesti bestkan. Kedai focus point ade mudah org ramai di kwsn berhampiran.

    ReplyDelete
  2. Murah giler harga RayBan tu kak. Berbaloi kalau beli ni.

    ReplyDelete
  3. Hihi...saya ni tahun tapi sombong tamo pakai spek

    ReplyDelete
  4. wow menarik ada banyak discout

    ReplyDelete
  5. Best la pi Melawati mall kan..dengarnya baru buka..SA nyer spec pun buat kat focus point

    ReplyDelete
  6. ada dengar Melawati Mall dah dibuka. mesti best. harga promosi spek2 ni plak macam memanggil2 je suruh pergi sana. haha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.