Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online

August 26, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue sempat menghadiri majlis pelancaran Jualan Mega e-dagang Shopee beberapa hari lepas. Apa yang menarik Shopee online bakal mengulangi Hari Membeli belah Dalam Talian 9.9 yang mula diperkenalkan pada tahun lepas. Tahun nie Shopee menjanjikan tawaran yang lebih besar dengan sokongan ribuan usahawan dan juga ribuan produk yang akan dipromosi melalui kempen Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online. Teruja kan bila dengar ada jualan terendah nie kan.. Kak Sue pun sama juga nie korang..

Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online

Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online

Tahun nie Shopee menawarkan ribuan produk dari 20 kategori dengan jaminan harga terendah di pasaran. Apa yang lebih menarik Shopee beri jaminan kepada semua pembeli jika terjumpa tawaran yang lebih rendah di platform lain, pihak Shopee akan ganti rugi pada kadar 120%. Dalam masa yang sama, dengan insentif berterusan oleh Shopee termasuklah Program Penhantaran Percuma Seluruh nagara dan bayar Waktu Terima (Cash On Delivery / COD). Haaa.. menarik sangat kan..

Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Dari segi pengguna pula, pembeli boleh membeli jenama kegemaran tanpa was-was akan kualiti produk tersebut dan pada masa yang sama menikmati penjimatan Penghantaran Percuma dan Komisyen Sifar. Kempen Hari Membeli Belah Dalam Talian 9.9 ini juga membariskan jenama seperti Nivea, Unilever, ESHU, Super, Watsons, L'Oreal dan banyak lagi dengan promosi sehingga 90% potongan harga.. amboi banyaknya potongan harga kan..

Kemuncak Hari Membeli-belah Dalam Talian 9.9

Antara tawaran istimewa lain dari Shopee ialah kemuncak Hari Membeli-belah dalam talian 9.9 dimulakan dengan


Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Jualan Murah Merdeka Shopee - bermula pada 28 hingga 30 Ogos, dengan potongan harga sehingga 60% dari jenama terkenal sebagai sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-60

Spin The Whell - bermula 1 hingga 9 September 2017 dengan pembelian di Shopee pembeli berpeluang mendapat hadiah misteri

Top Selling Lowest Price Guaranteed - bermula 22-25 Ogos dengan jenama kegemaran dan popular dengan jaminan harga terendah!

The Golden Circle - bermula 1 hingga 4 September, pembeli Shopee bakal berpeluang memenangi tiket wayang perdana Kingsman : The Golden Circle

Best of 9.9 - bermula 9 hingga 11 September Shopee menawarkan potongan harga sehingga 90% ke tas produk dan juga terhad pada 9 September sahaja, Upsized Shocking Sale (Shocking Sale Berganda) akan menawarkan barangan kegemaran ramai dari kategori Telefon Bimbit & Gadjet, Perkakas Rumah, Fesyen, Peralatan Rumah & Perabut dan Produk Berasakan Kesihatan & Kecantikan pada harga terendah. Bermula pada 9 September dari 12 tengah malam hingga 11 September 11.59 malam.. Haaa.. banyak masa tu kan, boleh lah shopping sakan nanti kan..

Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online
Jualan Terendah Bersama Shopee 9.9 Online

Pilihan Hadiah Lain Untuk Pembelian dari Shopee

Ada lagi pilihan hadiah lain untuk pmebelian dalam talian Shopee nie, amboi banyak betul kan yang menarik menerusi kempen Shopee kali nie. Antaranya menerusi ushasama dengan KFC setiap pelanggan yang membuat belian dari 22 Ogos hingga 9 September akan menerima ketulan ayam KFC (KFC Nuggets) percuma dengan setiap penghantaran KFC

Pada 9 September, KFC akan meraikan ulang tahun Colonel Sanders dengan memberikan kombo 2 ketul ayamkepada setiap pengguna berdaftar ke -9 pada tarikh tersebut

Pada hari yang sama juga, Petronas akan melancarkan Kad Hadiah Edisi Terhad Petronas x Shopee bernilai RM50 pada harga RM45 (terhad untuk 3,000 unit dijual secara dalam talian) manakala 9,000 unit kad hadiah akan dijual di stesen Petronas seluruh negara pada harga RM50 dan disertakan dengan baucar bernila RM5

Hari Membeli-belah Dalam Talain 9.9 Shopee juga disokong oleh CIMB, Public Bank dan RHB Bank dengan potongan harga tambahan sehingga 10% bagi semua pemegang kad kredit

Untuk maklumat lanjut  boleh layari Shopee.com.my/99 atau boleh muat turun aplikasi Shopee secara percuma di Google Play dan App Store

#ShopeeMY99






You Might Also Like

5 ulasan

  1. menggoda betulla sale2 macam ni,dah skrg payah na gi mall ngan humaira shopping depan pc pun boleh lupa diri hahahhaha...

    ReplyDelete
  2. Ok dah nampak arah yg perlu di tuju lepas ni. Harap tak kalah teruk dgn godaan sales tu kak.

    ReplyDelete
  3. sale lagi.. habis la.. hahaha

    ReplyDelete
  4. saya mmg suka shopping kat shopee kak. hehe

    ReplyDelete
  5. takut betul terjebak lagi...bahaya ni kalau hari- hari tengok...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.