Jom Shopping Online Dengan ShopBack Malaysia

August 28, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue yakin ada antara korang nie pun macam Kak Sue suka shopping online kan. Sekarang nie sana sini orang bercerita tentang shopping online dengan ShopBack Malaysia. Kak sue pun macam teringin juga nak cuba intai-intai, kut ada yang berkenan kat hati kan. Yang lebih menarik lagi kan, dengan ShopBack kita dapat cashback dengan setiap pembelian tau. Tunggu apa lagi, jom kita shopping online dengan Shopback Malaysia jom..

Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia

Shopping Online Dengan Shopback Malaysia

Di ShopBack nie kan ada macam-macam pilihan kedai online tau, rambang mata dibuatnya. Terpulang kat kita aja nak pilih yang mana berkenan kat hati. Masa kak Sue cuci mata di ShopBack nie Kak Sue ternampak Bonia Malaysia dan Kak Sue memang antara peminat Bonia dan ada beberapa koleksi bag tangan dan kasut juga.. rasa macam nak cari kasut kut ada yang berkenan nanti kan.. Tambah lagi koleksi, biasa lah kita orang perempuan nie kan..
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Lagi satu pilihan Reebonz designer bags , Kak Sue macam berkenan juga. Ada bermacam pilihan yang boleh kita pilih. Macam menarik juga pilihan yang nie pun, dan yang paling best bila beli kita dapat cashbak.. itu yang best tu kan. Dapat barang lepas tu dapat cashback lagi..

Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia

Cara Shopping di ShopBack

Sekarang Kak Sue nak kongsikan dengan korang cara shopping Shopbop online store di Shopback pula ya. Bagi yang belum tahu, memula korang kena buat, macam biasa sign in dulu kat ShopBack. Boleh juga guna akaun facebook atau email. Pilih aja mana-mana yang korang rasa selesa dan mudah

Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Bila dah siap, korang boleh lah mula pilih kedai online yang korang suka dan juga jenis barang yang korang nak beli. Contohnya macam kasut Bonia dan bag tadi kan, jadi cari aja kat situ dan ikut aja langkah seterusnya tau. Senang aja dan Kak Sue pasti korang puashati dengan shopping online dengan Shopback nie. Tak perlu keluar rumah dalam rumah pun boleh shopping.. mudah dan selesa..

9.9 Reward Day

Haaa.. yang nie paling di tunggu-tunggu oleh kaki shopping kan.. 99 Cashback Day bila korang shopping kat sini korang boleh dapatkan cashback  dengan masa yang ditetapkan dan ada ditulis kan kat jenama yang kita pilih tu berapa peratus kita dapat cashback. Bestkan, Lebih banyak kita beli, lebih banyak lah cashback yang kita simpan. Rasanya Kak Sue pun ingat nak juga beli beberapa barang kat ShopBack nie.. tertarik pula dengan tawaran yang ada kat sini. Happy Shopping korang!

Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Jom Shopping Dengan ShopBack Malaysia
Untuk lebih detail macam biasa korang boleh singgah kat bawah nie ya

SHOPBACK

Facebook

Instagram





You Might Also Like

8 ulasan

  1. akak.. saya dah memang nak beli apa-apa akan ke cashback dulu.. kalau ada kat sini harus tuju sini dulu.. hihi

    ReplyDelete
  2. Jom shopping.. bestnya shopping..

    ReplyDelete
  3. baru tahu boleh dapat cashback dgn membeli. jom shopping! 😜

    ReplyDelete
  4. Macam tahu-tahu je kami tengah survey barang untuk membeli. Thank you kak for sharing!

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Untung klu shopping guna shopback ni....

    ReplyDelete
  6. Shopping jimat. Barang dapat, cashback dapat ^^

    ReplyDelete
  7. Best shopping kat sini. Sebab boleh dpt balil cashback. yg suka shopping online xrugi beli dr sni kan kak.

    ReplyDelete
  8. best...saya suka kalau bab murah2 ni kak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.