Tuisyen Matematik Secara Online

July 12, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang pengalaman baru anak Kak Sue tuisyen Matematik secara online. Pertama kali cuba nie tuisyen secara online nampak anak Kak Sue macam seronok dan faham apa yang cikgu mereka ajar. Alhamdullilah lega sikit Kak Sue, jenuh nak suruh Abang tuisyen sebab cikgu lama Teacher Lin dah berpindah ke KL. Abang nak Teacher Lin juga yang ajar, bila Kak Sue cadangkan dengan blogger KC.. Abang kata nak cuba.. lega sangat..

Tuisyen Matematik Secara Online

Memula Kak Sue risau juga takut Abang dan Adik tak dapat nak faham apa yang cikgu mereka ajar tuisyen Matematik secara online nie. Maklumlah belajar secara online nie agak mencabar kan sebab tak berdepan. Semuanya secara online, tapi Kak Sue pun pernah belajar dengan cikgu yang sama Blogger KC nie tentang blog. Alhamdullilah, KC ajar satu persatu siap bergambar bagai bagi memudahkan kita faham apa yang diajar. Jadi Kak Sue rasa untuk anak-anak Kak Sue harus tak jadi masalah untuk mereka faham juga kan..





Minggu nie minggu kedua anak-anak tusiyen secara online. Kelas bermula pukul 9 malam sehingga 10 malam, setiap satu sessi satu jam. Kalau Abang yang tuisyen Kak Sue tak pantau sangat, biarkan aja Abang dan cikgunya. Cuma kalau Adik, Kak Sue akan duduk sebelah sebab takut Adik tak faham sangat arahan kan. Taip pun agak lambat sikit.. tapi bila dapat je jawapan soalan yang cikgu bagi terus jerit.. yes! Seronok betul Adik dapat tuisyen dengan cikgu KC..





Ibu doakan semoga Abang dan Adik diterangkan hati dan dimudahkan urusan dalam pembelajaran secara online nie. Nampak mereka enjoy sangat tuisyen dengan KC sampai tak sabar tunggu next class.. Korang yang nak cuba tuisyen secara online boleh hubungi KC di nombor 017 200 8642 ya. Selamat mencuba.. papai!



You Might Also Like

5 ulasan

  1. Alhamdulillah lega sangat si abang ngan adik seronok belajar dengan kc. Kc pun seronok ajar dorang. Cepat juga catch up. Takdela stress pun bila ajar hehe.moga lepas2 ni dipermudahkan sesi pembelajaran tusyen secara online (whatsapp) ni aminnn :D

    ReplyDelete
  2. belajar dengan cikgu KC memang cepat faham Kak Sue.... kalau kita blur, dia akan ajar sampai faham...tu yg best dgn cikgu KC ni....

    ReplyDelete
  3. Moga abang dan adik terus berjaya. Cikgu KC memang bagus. Teliti ajarannya

    ReplyDelete
  4. wow best ni.
    x sangka ada tuisyen gini.
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. Wahhh belajar ngan KC ker anak anak Kak Sue heehe alhamdulillah moga terang hati untuk belajar ..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.