Produk Terbaru Dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda

July 26, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Selalunya kita sebagai ibu bapa memang agak risau dan cerewet dalam memilih juga memastikan keselamatan dan keberkesanan produk penjagaan diri sekeluarga kan. Ya lah kadang takut produk tu tak sesuai dengan kulit dan ada barang yang terlarang dalamnya. Dengan produk terbaru dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda kita tak perlu risau dah dengan adanya formula alkohol free dan soap free dengan anti bakteria melindungi kita sekeluarga dari hjung rambut sehingga ke hujung kaki..


produk terbaru dari against24 rubber duck dan power panda
Produk terbaru dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda

Produk Terbaru Dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda

Semalam Kak Sue berpeluang ke majlis pelancaran produk terbaru penjagaan diri dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda. Comel sangat tau botol kedua-dua pilihan produk penjagaan diri yang terdiri dari handwash, mandian untuk bayi dan dewasa juga syampo. Produk ini juga telah dipatenkan dengan SDC Ag+ merupakan agen anti bakteria terbaik dan paling selamat tapi pada masa yang sama ringan dan lembut pada kulit. Selain dari itu produk ini juga mempunyai PH lembut dan bahan organik yang telah disahkan oleh ECOCERT EUJ


produk terbaru dari against24 rubber duck dan power panda
Produk terbaru dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda
Kelebihan lain yang ada pada produk Against24 nie lagi ialah tidak mengandungi bahan pengawet, kaya dengan estrak aloe vera, mengandungi herba dan ekstrak minyak dari bahan yang terplih seperti minyak sawit, minyak kelapa, minyak badam dan minyak avocado bagi melembutkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit dan juga untuk kulit yng sensitif tau..

Watsons Malaysia memang menyediakan jenama terbaik dalam penjagaan kesihatan kulit sekeluarga dan akan terus berkerjasama dengan jenama yang betul seperti Against24 untuk memberi yang terbaik kepada pelanggan mereka kata Pengurus Besar Watsons Malaysia, Caryn Lo.

Produk ini juga adalah produk jualan terbaik di Taiwan, China dan Hong Kong tau. Hebat kan.. Jom Kak Sue nak kongsikan dengan korang semua, beberapa produk dan harga bagi setiap produk Against24 Rubber Duck dan Power Panda..


produk terbaru dari against24 rubber duck dan power panda
Produk terbaru dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda
Against24 Rubber Duck 
Bodywash 1000ml - RM25.90
Handwash 300 ml - RM15.90
Babywash 1000ml - RM29.90
Syampoo 650ml - RM29.90


produk terbaru dari against24 rubber duck dan power panda
Produk terbaru dari Against24 Rubber Duck dan Power Panda
Against24 Power Panda
Handwash 300ml - RM15.90
Bodywash 1000ml - RM25.90
Babybath 650ml - RM29.90
Baby Syampoo 650ml - RM29.90

Ha.. jangan lupa singgah di semua cawangan Watsons di seluruh Malaysia tau. Pilihan bijak untuk semua keluarga dengan produk penjagaan diri dari Against24. 


Untuk maklumat lanjut

Facebook page : Against24Malaysia
Facebook page : Watsons Malaysia

Website










You Might Also Like

6 ulasan

  1. Comelnya produk terbaru agaist24 ni kak. Ni kalau syafi tgk mesti dia suka :)

    ReplyDelete
  2. Alahai comeinya produk terbaru agaist24. Bukan anak-anak jew suka mak budak pun dah jatuh cinta ne camne

    ReplyDelete
  3. Cutenya, nak guna pun syg ni

    ReplyDelete
  4. Wah kak SUE..Harga pun berpatutan..pas tu comel plak tu..ok nanti pi terjah Watson laaa

    ReplyDelete
  5. harga mampu milik.. packing dia tu comel jak..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.