Selamat Hari Ibu

May 14, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Selamat hari Ibu untuk Mak dan mertua Kak Sue yang tersayang.. juga untuk ibu di seluruh dunia. Semoga setiap hari kita sentiasa menghargai Ibu kita bukan hanya pada hari Ibu saja tau.. Kasih sayang, pergorbanan dan kasih sayang Ibu kita takan terbalas sampai bila-bila.. 

selamat hari ibu
Selamat Hari Ibu Mak Tersayang

Selamat Hari Ibu Mak

Macam hari jadi Abah hari tu, kami adik beradik sepakat nak buat kejutan untuk Mak juga. Kak Sue tak dapat nak meraikan Mak pada hari nie, cuma doa dan ucapan dari jauh. Kak Sue juga nak mengucapkan terima kasih kepada Mak kerana melahirkan Kak Sue, tanpa Mak siapalah Kak Sue nie kan...

Semoga Mak sentiasa dalam rahmat Allah, diberi kesihatan yang baik, umur yang bermafaat, rezeki yang murah dan dipermudahkan semua urusan dunia, akhirat.. aamiin ya rabb.. love you Mak! Selamat Hari Ibu Mak..

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Selamat hari ibu kak,doakan saya jadi ibu yang baik juga ye.

    ReplyDelete
  2. selamat hari ibu kakakku:). in'allah, amin ya rob. love u mak!

    ReplyDelete
  3. untung mak kak sue dapat anak-anak yang penyayang.. selamat hari ibu kak sue..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.