Qurta By Sweet Aiman Sempena Ramadhan dan Aidilfitri

May 24, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Lagi beberapa hari kita dah nak sambut bulan Ramadhan kan. Mesti korang semua tengah sibuk buat persiapan nak sambut bulan yang mulia yang kita tunggu-tunggu sepanjang tahun. Kak Sue berkesempatan ke majlis pelancaran Qurta By Sweet Aiman sempena Ramadhan dan Aidilfitri di Busana Menara Mara Kuala Lumpur. Selepas berjaya dengan produk kosmetik sekarang nie Aiman Tino nak bergerak ke alam fesyen pula, maka lahirlah Qurta by Sweet Aiman Fashion University yang berkonsepkan 'hipster".. menarik kan, boleh dah nak beli untuk persiapan raya nanti..

qurta by sweet aiman sempena ramadhan dan aidlifitri,sweet aiman
Qurta By Sweet Aiman sempena Ramadhan dan Aidlifitri

Qurta By Sweet Aiman Fashion UniverCity

Qurta by Sweet Aiman nie ialah hadiah Aiman Tino kepada peminat-peminat dan Aiman memilih konsep Qurta 'hipster' untuk menampilkan elemen keselesaan dan kasual bagi semua peringkat umur dan juga unisex. Kiranya orang perempuan pun boleh pakai juga tau. Qurta by Sweet Aiman nie juga terdiri dari sepuluh warna yang terkini dan dipilih sendiri oleh Aiman Tino. Pemilihan rekaan dan corak juga adalah inspirasi Aiman Tino bersama Dato Ryzal Jamaludin iaitu pengasas produk Wonder Glow

Sempena menyambut Syawal yang akan datang, Aman Tino juga tidak ketinggalan mengeluarkan lagu raya. Lagu bertajuk Lara Dalam Kerinduan telah dimuatkan di saluran YouTube dan dah mendapat sejuta lebih penonton. Korang dah dengar belum lagu nie, best tau.. Kakak kata lagu Lara kerinduan nie sedap.. suka Kakak..

qurta by sweet aiman sempena ramadhan dan aidlifitri,sweet aiman
Pelancararn Qurta By Sweet Aiman - Inspirasi Aiman Tino dan Dato Ryzal Jamaludin

Harga Qurta By Sweet Aiman

Bagi peminat Aiman Tino yang nak dapatkan koleksi pakaian Qurta nie, hanya dengan harga RM79.90 sahaja. Korang boleh datang ke rangkain terpilih Mydin Hyper Market di seluruh Malaysia di antaranya

1. Mydin USJ Subang
2. Mydin UTC Melaka
3. Mydin Bukit Mertajam Pulau Pinang
4. Mydin Kubang Kerian, Kelantan
5. Mydin Pelangi Indah, Johor Baru
6. Mydin Meru Raya Ipoh
7. Mydin Sinar Kota Kuala Lumpur

Dan semua kaunter Wonder Glow seluruh Malaysia bermula awal Ramadhan ini

Soul to Seoul Contest Sweet Aiman

Bagi memeriahkan lagi jualan Sweet Aiman dan juga Qurta by Sweet Aiman, sebagai tanda terima kasih pihak Sweet Aiman melancarkan peraduan yang diberi nama Soul to Seoul Contest Sweet Aiman. Peminat-peminat berpeluang memenangi hadiah utama senuah kereta Toyota Vios, percutian ke Korea serta wang tunai RM10, 000. Nilai keseluruhan hadilah adalah sebanyak RM500, 00

Cara nak sertai peraduan nie mudah aja. Untuk setiap pembelian produk kosmetik atau pakaian Qurta korang layak menyertai peraduan. Pembeli perlu 'scan' QR Code yang ada di belkang kotak atau di tag pakaian kemudian terus di bawa ke laman web peraduan dan mengisi maklumat diri. Seterusnya korang perlu menyimpan resit pembelian dan nombor ID pada setiap kotak produk  sebabgi bukti pembelian. Dan cabutan bertuah akan diadakan pada bulan September... haaaa, menarik kan. Cecepat beli tau untuk memenangi hadiah yang menarik nie tau..


qurta by sweet aiman sempena ramadhan dan aidlifitri,sweet aiman
Qurta By Sweet Aiman - Soul to Seoul Contest Sweet Aiman ( Sumber gambar Khir Khalid )

Untuk lebih detail korang singgah kat bawah nie ya

Sweet Aiman
No Tel
016 7094042
Email
sweetaiman360@gmail.com
Website
Facebook
Instagram



You Might Also Like

10 ulasan

  1. Murah je harga dia kak. Kira mampu milik. Lagipun selesa pakai kurta dgn cuaca skrg ni.

    ReplyDelete
  2. wahhhhh memang sesuai ngan imej jiwa remaja ni hipster2 dia ,cantik gak.

    ReplyDelete
  3. wowww.. cantik2 kurta dia.. tapi contest dia lagi menarik hati saya.. hihihih

    ReplyDelete
  4. harg aberpatutan kurtanya

    ReplyDelete
  5. hebat aiman tino skrg ni.. bijak rebut peluang.. kurta tu pun cantik dan dijual kat mydin yang memang ramai pengunjung pulak tu.. semoga berjaya ye aiman!

    ReplyDelete
  6. Berkembang dh platform aiman tino ni..dh keluarkan kurta plak...bagus semangat macam ni

    ReplyDelete
  7. Wah dah ada kurta aiman tino pulak ha:)

    ReplyDelete
  8. waa.. kak.. tak de gambar wefie dengan AT ke ?

    ReplyDelete
  9. Macam-macam design and warna kurta sekarang ni. Yang paling menarik, pertandingan tu. If only...

    ReplyDelete
  10. Kurta tu cantik2 dan contest tu pun menarik sgt.. manalah tau boleh menang contest kan hehe :) :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.