Nikmati Kopi Pilihan Bersama Nestle Dolce Gusto Piccolo

April 24, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Dalam bebanyak kawan dan pembaca blog Kak Sue mesti ada peminat kopi kan? Kak Sue pun suka juga minum kopi walaupun tak ada lah minum setiap hari, tapi lepas nie boleh lah Kak Sue nikmati kopi pilihan bersama Nestle Dolce Gusto Piccolo dengan gaya Cafe di rumahZaman sekarang nie semua nak cepat dan mudah kan, dengan Nestle Dolce Gusto kita boleh bancuh sendiri kat rumah dengan pilihan kopi yang kita nak.. macam kat cafe gitu.. best kan!

nestle dolce gusto piccolo


Produk Terbaru Pembancuh Kopi Nestle Dolce Gusto Picolo


Nestle dan Nescafe dengan kerjasama InvolveAsia juga Lazada telah melancarkan satu produk baru Nestle Dolce Gusto Piccolo pembancuh kopi yang comel dan menarik. Produk nie di datangkan dengan dua warna, hitam dan putih. Dengan bentuk yang comel mudah di bawa dan diletakkan dimana-mana sudut dapur rumah kita. Bukan kat rumah aja, kat pejabat pun boleh tau. Dengan hanya 30 saat, air dah cukup panas untuk kita membuat minuman pilihan kita. Nak buat kopi ke, teh atau air cokolat pun boleh. Ia juga dilengkapi ECO mode sistem dan akan automatik off untuk penjimatan tenaga. Haaa.. menarik sangat kan.. dapat minum kopi dan jimat tenaga pula..
nestle dolce gusto piccolo


nestle dolce gusto piccolo


nestle dolce gusto piccolo

nestle dolce gusto piccolo

nestle dolce gusto piccolo

Nestle Dolce Gusto akan dilancarkan secara rasmi pada 24 April 2017 dan boleh didapati di Lazada. Sempena pelancaran eksklusif di Lazada, harganya lebih murah iaitu dengan harga RM239 sahaja. Dengan promosi preorder korang boleh dapat Mesin kopi Nescafe Dolce Gusto Piccolo, percuma 1 limited edition box dan terdapat 16 kapsul dalamya. Kena order cepat-cepat sementara stok masih ada. Korang juga boleh singgah sini Nestle Dolce Gusto untuk membuat pilihan produk yang lain juga tau..


nestle dolce gusto piccolo


nestle dolce gusto piccolo


nestle dolce gusto piccolo



Untuk pembaca setia blog Kak Sue korang boleh guna kod PICCOLO10SK yang diberi percuma oleh Lazada tau. Setiap pembelian dengan kod nie korang akan dapat 10% dan valid dari 21/4/2-17 - 31/5/2017. Haaa.. tunggu apa lagi cecepat tau dapatkan mesin kopi yang sangat istimewa dan comel nie. Korang boleh nikmati kopi pilihan dengan gaya cafe kat rumah..menarik gitu..

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Bestnya kak sue... Mudah nak sediakan kopi kan...

    ReplyDelete
  2. Mudahnya nak mengopi kan lepas ni:)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya. tek perl pergi cafe nak minum nescafe kaw lepas ni.

    ReplyDelete
  4. saya jelesssssssssss... Sekian terima kasih.. sob3x..

    ReplyDelete
  5. Bestnya..tak dpt joint event ni hritu..tgh cuti2...

    ReplyDelete
  6. Bestnya, dh la cn ni pencinta kopi 😉

    ReplyDelete
  7. syok buat coffee buih2.. hehehe.. yummy

    ReplyDelete
  8. Bestnya kak su, hari-hari boleh minum kopi ;)

    ReplyDelete
  9. Boleh order coffee dgn Kak Sue kalau macam ni. Huhuhu

    ReplyDelete
  10. Bestnya ada mesin buat sendiri nascafe kat rumah .. untung ni.

    ReplyDelete
  11. bestnya , macam - macam air boleh buat. jeles dengan kak sue

    ReplyDelete
  12. Peminat Kopi mesti senyum lebaq je pasni.. Hihi

    ReplyDelete
  13. Bestnyaaa kalau banyak duit, boleh belikan utk abah yang hantu nescafe tu, ahaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.