Terima Kasih Honestbee... !

March 26, 2017

Assalamualaikum, hai semua!Semalam Kak Sue order barangan keperluan rumah secara online di Honestbee.Kebetulan ada voucher hari tu tak guna lagi kan.Kak Sue pun lelaju order dari rumah sebab nak pergi event boleh lah pick up kat area situ memandangkan kawasan Rawang, Honestbee belum buat delivery kesini lagi..Terima kasih Honestbee puashati sangat dengan servis mereka..cepat dan mudah!
terima kasih honestbee

Pembelian di Honestbee Memang Puashati


Macam sebelum nie Kak Sue ada kongsikan kat sini Honestbee dah popular kat Singapore dah beberapa tahun dah.Cuma kat Malaysia aja kita baru nak tahu ada jualan barangan rumah secara online.Selalu kalau kita nak beli barang keperluan rumah nak kena ke pasar atau supermarket kan.Sekarang tak payah dah..online pun boleh tau.. dan penghantaran depan pintu lagi.
terima kasih honestbee
terima kasih honestbee

Kak Sue puashati sangat dengan pembelian di Honestbee.Tak payah susah nak bersesak atau nak angkat barang berat.Kita cuma perlu ke website www.honestbee.my daftar dan boleh terus shopping secara online macam biasa.Korang yang bekerja atau tak sempat nak shopping barang dapur boleh lah shopping kat sini nanti ya.Pembayaran boleh buat secara online banking atau cash on delivery.Happy shopping korang..Terima kasih sekali lagi Honestbee..papai!

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Senang kan kak skrg ni. Mudah keje. πŸ‘

    ReplyDelete
  2. Perghhhhhhhhh tq kak sue share...kalau mcm ni julia dok opis kt kl pun leh order kan...kot stok2 anak atau brg rumah kering dah habis...leh guna servis ni htr ke pejabat dan masuk dalam but kereta...yeyyyyy tq kak sue...

    ReplyDelete
  3. Saya pun kdg2 pilih online shopping..terutama kalau brg yg berat2 tu. Senang..sampai di tpt kita

    ReplyDelete
  4. Nak strawberryyyyyyyy bolehhhhh

    ReplyDelete
  5. senang skrg ni..semua di hujung jari je..biasa saya shopping online barang rumah ni kat Tesco je...

    ReplyDelete
  6. Sekarang ni semua senang...semua di hujung jari je kan...

    ReplyDelete
  7. Saya pun day cuba... memang berbaloi... hi semua, jom exchange link... saya no blogger yang dah lama stop blogging dan baru nak mula balik... salam perkenalan... www.iamdealif.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wahh, silap2 giant, semua shopping mall tutup. Sebab semua buat online shopping je. Lepastu, delivery ajee. hihi

    ReplyDelete
  9. bestnya kak sue hakhak kenapalah elsa tak tahu pasal nie! terima kasih share :*

    ReplyDelete
  10. Semuanya dh senang dh skng... xde alasan lagi dah kan...btw, good sharing...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.