Pilihan Minuman Kesukaan Anak - Anak

12:35:00 PM Kak Sue 12 Comments

Assalamualaikum,hai semua!Minuman kesukaan anak-anak Kak Sue yang mesti ada kat rumah selalunya ialah Vitagen, pilihan air minuman dalam kotak Yeos dan air kotak Milo.Anak-anak Kak Sue memang kuat minum air, baik air kosong atau air minuman kotak macam nie.Kak Sue sentiasa pastikan minuman kesukaan anak-anak sentiasa ada kat rumah.Senang kan, nanti balik sekolah atau balik main bola ..dahaga boleh terus minum, tapi jangan lupa sulam dengan air kosong juga tau..

pilihan minuman kesukaan anak-anak
Pilihan Minuman Kesukaan Anak -Anak

Pilihan Minuman Kesukaan Anak - Anak


Kalau keluar beri barang dapur atau top up stok makanan dekat rumah air minuman kotak atau botol kesukaaan anak-anak Kak Sue mesti ada dalam senarai.Kak Sue suka barang makanan dan minuman sentiasa ada dekat rumah.Senang kalau lambat masak atau ada hal dekat luar contohnya, anak-anak boleh lapik perut dulu dengan minuman dan makanan sampingan kat rumah tu kan..macam biskut atau roti dan air minuman kotak nie..

pilihan minuman kesukaan anak-anak
Pilihan minuman kesukaan anak - anak di rumah
Kadang air minuman dekat rumah nie Kak Sue tukar-tukar juga, ikut kesukaan anak.Macam air kotak Yeos yang ada yogurt tu kan.Kalau rasa jemu tukar minuman yang biasa macam nie Laici,Kundur atau Teh Bunga.Milo memang selalu jadi pilihan juga sebab Ibu dan Abah pun minum sekali...ehehe..Vitagen pun kalau beli memang yang ada perisa aja, perisa kesukaan anak-anak Kak Sue anggur,oren dan epal.Apa minuman kesukaan anak-anak korang meh lah kongsi dengan Kak Sue..jumpa lagi nanti,papai!

Anda Juga Mungkin Meminati

12 comments:

  1. Memang sedap ni minuman.. tambah lagi kalau letak kat peti sejuk, pergghh nikamatnya rasa.. hmmkau sampai typo terlampau nikmat.

    Adik saya tiap2 hari minum ni..Tapi parents tak bagi minum hari2. Sebab dengar2 kandungan gula dia sebenarnya banyak.

    Boleh minum tapi tak boleh terlalu kerap la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..sedap sampai tertypo ya.. Anak-anak Kak Sue memang sulam dengan air kosong, sebab depa memang kuat minum air

      Kan..jangan kerap dan jangan lupa sulam dengan air kosong.. :)

      Delete
  2. umah dkna stok vitagen tu selalu ada tuk mikhail..

    ReplyDelete
  3. peti ais penuh macam peti ais kedai je kak sue. kalau syafi heaven dah ni.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana..hahaha, belum tengok dalam kabinet dapur lagi.. memacam ada.. ehehe..

      Delete
  4. stok yeos wajib di rumah sue hehehhe terutama soya,memang hantu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Abang Man pun suka soya.. ehehe..

      Delete
  5. huu~ tengok gambar nih, teringat anak mintak restock vitagen tapi tak dan lagik g beli..

    ReplyDelete
  6. Vitagen tu ank² buah aina yg suka. Tapi selalu xboleh beli byk2 kalau tak time tu jgk habis. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka juga ya anak-anak buah Aina.. kat rumah Kak Sue sini pun kadang cepat juga.. hahaha..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.