Lazada Malaysia Big Baby Fair Blogger Contest

March 29, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kali nie Kak Sue tertarik nak mencuba nasib dalam Lazada Malaysia Big Baby Fair Blogger Contest. Mana tahu kan ada peluang dan rezeki Kak Sue dan anak-anak nanti kan. Contest nie terbuka untuk semua blogger tau, tak kisah kalau bukan parenting blogger pun boleh aja join. Lazada Malaysia Big Baby Fair Blogger Contest nie bermula dari 27 Mac hingga 2 April 2017 nanti. Masih sempat lagi kalau korang yang berminat nak join
lazada malaysia big baby fair blogger contest

Lazada Malaysia Big Baby Fair


Sempena kempen Big Baby Fair nie korang boleh menikmati tawaran diskaunn yang menarik dari pelbagai jenis produk dan barang kelengkapan bayi. Korang tak perlu susah ke mall untuk mendapatkan semua barang nie, boleh shopping secara online kat rumah aja. Mudah kan.. diskaun menarik sehingga 85% lagi tau. Dan antara jenama terkemuka yang turut serta ialah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pendiasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan banyak lagi pilihan lain.
lazada malaysia big baby fair blogger contest


Lazada Big Baby Fair Blogger Contest


Untuk lengkapkan syarat penyertaan Lazada Malaysia Big Baby Fair Blogger Contest nie kena jawab beberapa soalan mudah. Jom kita tengok soalan yang Kak Sue jawab kat bawah

1. Apakah brand lampin pakai buang yang menjadi kegemaran Kak Sue untuk anak-anak?
lazada malaysia big baby fair blogger contest
Sekarang nie anak-anak Kak Sue dah besar semua, tapi brand lampin yang menjadi kegemaran Kak Sue masa mereka masih kecil ialah Drypers. Sebab Drypers direkankan bagi keselesaan, menyerap air kencing dengan berkesan, sentiasa rasa kering dan reka bentuk yang bergaya. Siap ada gambar-gambar kartun lagi..ehehe..

2. Apakah susu formula kegemaran Kak Sue untuk anak-anak?
lazada malaysia big baby fair blogger contest
Anak-anak Kak Sue sebenarnya memang minum susu ibu sepenuhnya, cuma anak yang bongsu aja masa umur tiga tahun Kak Sue beri minum susu formula Dumex Dugro Chocolate sebab masa tu anak Kak Sue kurang nak makan dan Dumex Dugro Chocolate satu-satunya susu formula yang anak Kak Sue boleh terima masa tu..mesti sedap kan sedap tu anak Kak Sue suka..
Produk dari Lazada Malaysia yang Kak Sue nak berikan pada anak-anak?
lazada malaysia big baby fair blogger contest

Anak Kak Sue yang bongsu memang suka dengan mainan kereta remote control nie. Memang kat rumah ada beberapa koleksi yang anak Kak Sue kumpul. Kalau dapat beli Double Motors Bigfoot nie memang seronok sangat lah nanti..

Haaa.. ituu lah jawapan dari Kak Sue, untuk info 6 Blogger bertuah bakal memenangi satu voucher berharga RM500 setiap seorang tau. Menarik kan.. Jom korang cecepat join Lazada Malaysia Big Baby Fair Blogger Contest sebelum tarikh contest tutup pada 2 April 2017 nanti. Selamat mencuba korang..

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Cantik gambar profile.

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...
    singgah sini :)

    ReplyDelete
  3. Good luck kak sue 😘

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya kak :)

    Yang xda baby pun xpa keee join? hehe

    ReplyDelete
  5. selamat berjaya kak sue :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.