Koko Krunch Kesukaan Sekeluarga

11:22:00 AM Kak Sue 3 Comments

Assalamualaikum,hai semua!Koko Krunch kesukaan sekeluarga Kak Sue, anak-anak memang suka sangat.Ini pun salah satu stok makanan yang selalu ada kat rumah.Untuk sarapan pagi pun boleh atau kadang waktu santai tengok tv pun kami layan makan.Kalau pagi makan dengan susu segar memang mengenyangkan.Sebab Koko Krunch diperbuat daripada bijiran penuh gandum tau dan mengandungi empat vitamin,zat besi dan kalsium.Memang bagus kan..

koko krunch kesukaan sekeluarga
Koko Krunch Kesukaan Sekeluarga Kak Sue

Koko Krunch Sedap...!


Kat rumah Kak Sue anak-anak memang suka makan Koko Krunch.Kadang makan gitu jaa tak campur susu pun sebab ranggup kan, sedap!Tambah perisa coklat pula memang kesukaan anak-anak lah.Jangan kata anak, Ibu depa pun sama.Kadang sambil tengok tv pun ngap..tau-tau habis sekotak..ehehe..

koko krunch kesukaan sekeluarga

Beberapa hari lepas Kak Sue top up makanan dan minuman kat rumah, tak lupa beli tiga kotak bijiran dari Nestle.Kak Sue beli Koko Krunch Limited Edition dan Honey Star Econo Pack sebab ada satu free kotak kecil Koko Krunch Duo.Jimat kan..yang Limited Edition tu menarik tau, sebab berbentuk Koko Shapes.Kalau anak-anak kecil mesti teruja bila nampak Koko Shapes tu..

koko krunch kesukaan sekeluarga

Korang cecepat lah belikan untuk anak-anak tersayang Koko Krunch Limited tu ya.Lagipun kat belakang setiap kotak bijiran Nestle ada game atau macam kuiz untuk anak kita main dan jawab.Menjana minda anak-anak kita kan.Anak sihat ..Ibu suka!Sembang lagi nanti ya... papai!

Untuk lebih detail boleh singgah sini www.nestle.com.my

Anda Juga Mungkin Meminati

3 comments:

  1. Sedapnyaa makan bijirin cereal dengan susu macamni. tapi, saya penggemar Kellogs yang warna warni tu. hihi

    ReplyDelete
  2. betul kak.. mak2 pun suka ni.. makan gitu pun sedap..

    ReplyDelete
  3. Anak dara SA suka la ni..mak dia mmg x reti makan coco crunch..baik cari nasi lemak pas tu bising gemuk

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.