Kak Sue di Nami Island Korea

March 22, 2017

Assalamualaikum, hai semua!Jangan tak tau nama Kak Sue di Nami Island Korea hari nie..nama aja, bukan Kak Sue yang ada kat sana tau..hahaha..Setakat ber impian satu hari nak ke sana bercuti bersama keluarga.Terima kasih Anil Wanina sudi ambil gambar nama Kak Sue kat Nami Island.Jadi lah Kak Sue buat semangat mana tau satu hari impian menjadi kenyataan.. Kak Sue di Nami Island Korea, sapa tahu kan...

kak sue di nami island korea
Kak Sue di Nami Island Korea With Love 

Jom Cuti - Cuti ke Korea

Entah bila Kak Sue dan keluarga dapat merasa nak ke Korea.Dalam hati memang teringin juga satu hari nak ke sana bersama keluarga.Asyik tengok Anil dan kawan-kawan yang lain aja ke sana dan bercuti ke luar negara teringin juga nak merasakan.Pada hal dalam Malaysia pun tak habis jalan lagi Kak Sue nie..ada hati nak cuti luar negara ya..ehehe...

Kalau korang berminat nak bercuti ke Korea atau luar negara korang boleh intai kat Blog Anil tau.Beliau ada share tips nak bercuti dan macam-macam lagi.Boleh katakan Korea tu dah jadi macam kampung halaman kedua Anil dah..hahaha..amboi sangat!Sebab rasa Kak Sue dah beberapa kali beliau ke sana.Rasanya Anil ada buat trip berkumpulan kesana lagi dalam bulan sembilan nanti.Sempat lagi kalau korang nak join..Jom cuti - cuti ke Korea jom..sampai sini aja kali nie, papai!

You Might Also Like

3 ulasan

  1. InsyaAllah ada rezeki kak sue ke sana nanti.

    Sweet juga kak nil ye 😘

    ReplyDelete
  2. yeay...dah sampai korea :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.