Hadiah Istimewa Dari Seorang Kawan - 3

Assalamualaikum,hai semua!Alhamdullilah baru-baru nie Kak Sue terima hadiah istimewa dari seorang kawan lagi .Kawan yang seorang nie dari k...

Assalamualaikum,hai semua!Alhamdullilah baru-baru nie Kak Sue terima hadiah istimewa dari seorang kawan lagi.Kawan yang seorang nie dari kalangan kawan blogger dan Kak Sue kenal dalam dua tahun lebih kut.Kak Sue memang senang berkawan dengan beliau sebab sentiasa positif dan ceria.Jadi aura beliau tu terkena juga kat kita kan bila berkawan orang yang baik-baik nie..



Hadiah Istimewa Dari Seorang Kawan - 3

Macam pernah Kak Sue sembang kat sini, berkawan bukanlah harap pemberian hadiah.Cukuplah kawan yang memahami kita,faham diri kita dan sentiasa membawa kita arah kebaikan.Kalau kita berkawan dengan orang yang positif atau ceria,tempias aura mereka pun kena kat kita kan.Bila kita berkawan dengan orang yang baik..kita pun InsyaAllah akan ikut jadi baik.Kalau berkawan dengan orang yang negatif takut aura negatif pun terkena pada kita..kita pun asyik berfikiran negatif ja manjang kan...

Kawan yang Kak Sue maksudkan nie ialah Blogger Anil Wanina.Dikalangan blogger memang sedia tahu lah Anil nie salah seorang travel blogger.Boleh dikatakan setiap tahun Anil akan travel keluar negara dan berkongsi pengalaman beliau kat luar negara.Kalau korang nak tips menarik tentang travel jangan lupa ya follow blog beliau tau.Terima kasih sayangku atas ingatannya..suka sangat tau!Semoga Anil sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan..Kalau ada rezeki InsyaAllah, nak ikut juga Anil travel..chewahh..aamiin!


You Might Also Like

7 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤