Blog Kak Sue Yang Baru

March 04, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Alhamdullilah blog Kak Sue dah okay dah.Terima kasih pada kawan blogger Kak Sue Maisarah tolong tengokkan.Risau betul lah kalau blog jadi tak tentu arah nie tau.Semalam nak kata line internet tak okay, ada beberapa blogger dan Mai sendiri tengok memang blog Kak Sue kosong..putih aja semua.Sedih tau..tapi hari nie dah okay dah.Ini lah blog Kak Sue yang baru.

Bukan lah baru mana macam mana, dah tukar header dan betulkan sikit-sikit benda kat blog Kak Sue nie.Kak Sue memang minta Mai design kan header blog Kak Sue sebelum nie.Semalam kebetulan blog Kak Sue ada masalah terus Kak Sue suruh Mai tengokkan nak buat sendiri memang tak lah..tak pandai..

blog kak sue yang baru

Ada beberapa benda lagi yang masih belum siap, tinggal sikit lagi yang Kak Sue nak suruh Mai tengokkan.Mulanya semalam nak tukar template lagi selepas kes blog Kak Sue sebelum nie pun ada masalah juga.Bila dah tukar template terus okay.Kali nie tak jadi nak tukar template sebab Mai betulkan coding dan beberapa benda kat blog Kak Sue nie dah okay semula.Alhamdullilah malam tadi dah okay blog Kak Sue macam biasa.Harap lepas nie blog Kak Sue dah okay sepenuhnya..jangan lah ada masalah lagi..huhuhu..


blog kak sue yang baru

Nasib baik ada Mai dan kebetulan Mai tengah free dapat juga tolong Kak Sue.Kalau korang nak tempah header, banner atau benda berkaitan dengan blog boleh cari Mai tau.Kak Sue puashati dengan kerja beliau, terima kasih ya Mai semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan tau..aamiin ya rabb..

You Might Also Like

13 ulasan

  1. wahhhhh .. dah cantik blog kak sue .. Yana nak jugak macam nie ♥♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yana sayank..cecepat pm Mai Tau..

      Delete
  2. cantik dan berseri hasil design maisarah dkt blog kak sue ni.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Busyra <3 Kak Sue pun suka..hihihi..

      Delete
  3. makin kemas blog kak sue ni. semoga terus rajin menulis yang bermanfaat ya kak sue. muah ciket

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kecik..InsyAllah..ehehe..muah balik bebanyak..hahaha..

      Delete
  4. Alhamdulillah dah kembali pulih.. comel je blog Kak Sue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah.terima kasih :)

      Delete
  5. cantiklahhhh blog kak sue yang baru nih . kemas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..Kak Sue pun suka blog Kak Sue sendiri..ewah..ehehe..

      Delete
  6. Pinky pinky ye kali ni. Sweet sangat warna header tu kak sue. Ana suka 😘

    ReplyDelete
  7. Nampak simple dan comel la kak sue...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.