Belian Barangan Runcit Secara Online di Honestbee

March 01, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Semalam Kak Sue berpeluang menghadiri majlis pelancaran belian barangan runcit secara online di Honestbee bertempat di Publika, Damansara.Memula tu tertanya juga apa benda Honestbee nie sebab belum pernah dengar dan tahu ada kat Malaysia kan.Rupanya sekarang bagi kita yang sangat sibuk dan tak sempat nak membeli belah boleh membuat belian barangan runcit secara online di Honestbee dan disediakan juga perkhimatan penghantaran hingga ke pintu rumah kita..menarik kan!

belian barangan runcit secara online di honestbee,honestbee
Pelancaran Belian Barangan Runcit Secara Online di Honestbee 

Pilihan Barangan Runcit Secara Online di Honestbee


Honsetbee nie dah popular di Singapura dah pun sejak dari tahun 2015 dan sekarang mereka menyasarkan ke Malysia untuk tahun ini.Di Honestbee, kita bukan saja ditawarkan barang runcit tapi juga disediakan barangan lain seperti kek,buah-buahan, bunga, barangan kesihatan dan macam-macam lagi.

Honestbee juga bekerjasama dengan 10 kedai terbaik seperti Shojikiya, Fareastflora.com, Cat & The Fiddle, Selatan Rock Seafood, Castania Nut Boutique Vom Fass, The Blue Cow Butcher, La Juiceria, Wondermilk, Wine Connection, Cooki Box, GNC, Real Food, Chai Huat Hin dan Jezripe.Dan bersempena perasmian Honestbee di Malaysia mereka menyediakan penghantaran barangan ke rumah pelanggan hanya dengan RM1 sahaja tanpa perbelanjaan minimun untuk semua kedai sehingga 14 Mac 2017..haaaa..berbaloi sangat kan!
belian barangan runcit secara online di honestbee,honestbee
Honestbee - menyediakan  barangan yang segar dan berkualiti
Dengan ada Honestbee belian barangan secara online nie dapat menjimatkan masa kita,lebih cepat dan mudah.Penghantaran ke rumah pun mengambil masa hanya satu jam sahaja.Mereka juga akan memastikan barangan dari pihak mereka terpilih dan sentiasa segar.Buat masa sekarang penghataran hanya di kawasan Kuala Lumpur,Petaling Jaya dan Subang sahaja. 

belian barangan runcit secara online di honestbee,honestbee
Honestbee - pilihan barangan segar dan berkualiti
Kita akan ada lebih banyak masa bersama keluarga dan tak perlu risau nak bersesak atau nak angkat barang yang berat ke rumah kita.Semua akan dihantar ke pintu rumah.. 

belian barangan runcit secara online di honestbee,honestbee
Jangan lupa download aplikasi Honestbee tau..

Jangan lupa doenload aplikasi Honestbee di app store atau google play tau..Happy shopping korang!Eh..untuk pembaca istimewa blog Kak Sue korang boleh tebus voucher sebanyak RM30 bila korang shopping melebihi RM150 dan jangan lupa masukkan code BEE30 tau..papai!

Untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie ya

Honestbee

Web : www.honestbee.com
IG : @honestbeesg
FB : @honestbemy


You Might Also Like

7 ulasan

  1. Sangat banyak kemudahan kan kak sekarang ni...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. macam best je tengok ni..mudah pun ye jugak ni..

    ReplyDelete
  3. Senangkan sekarang.... Semuanya di hujung jari....

    ReplyDelete
  4. dunia di hujung jari.. :)
    wahh.. boleh dapat voucher RM30 pula tu.. ok, nanti kita gi usha aopss HonestBee..

    ...

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni semuanya mudah kan kak. Semuanya di hujung jari 😘

    ReplyDelete
  6. Bagus info ni... duduk rumah je dah boleh beli barang kan...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.