Lauk Sardin Pun Sedap

January 29, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Hari nie Kak Sue sekeluarga balik kampung Kak Sue ke Batu Kurau,Taiping Perak.Tadi semua keluarga Kak Sue tak ada kat rumah sebab ada kenduri rumah sedara Kak Sue jadi tak masak apa pun.Malam nie masak lauk sardin aja untuk makan malam.Lauk sardin pun sedap juga tau..bertambah Kak Sue makan.Ada pula sambal dengan ulam lagi lah berselera makan..


Tak plan pun nak balik tadi,tetiba Abang Man pelawa balik kampung.Laju aja lah Kak Sue suruh anak-anak bersiap.Lagipun ada kenduri rumah sedara boleh lah singgah sekali.Jalan pun sesak juga tadi,tapi tak ada lah terok sangat.Kami sampai pun dah petang tapi sempat singgah kenduri tadi.Okay lah dah penat tekak pun sakit lagi nie,selamat berehat dan bercuti semua..papai!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Kat universiti selalu masak lauk sardin. Lauk ni la yang paling cepat dan mudah untuk disediakan.

    ReplyDelete
  2. lauk sardin ni kalau letak nasi panas dengan telur dadar, boleh tambah 2 pinggan. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.