Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel | Produk Terbaru Dari Korea

January 13, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Jom Kak Sue nak sembang dengan korang mengenai produk kecantikan Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel produk terbaru dari Korea.Jayeon membawa maksud "nature'" dan "kind" dalam bahasa Korea.Ia merupakan brand peribadi wanita untuk mendapatkan kecantikan ideal.Dengan keunikan kecantikan mereka,Jayeon Cosmestics Sdn Bhd melancarkan Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel produk terbaru mereka pada Disember 2016 yang lepas..

jayeon aloe vera soothing & moisturising gel
Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel

Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel Produk Terbaru Dari Korea


jayeon aloe vera fresh soothing & moisturising gel
Jayeon Aloe Vera fresh Soothing & Moisturising Gel - Melembutkan dan melembapkan kulit
Produk kecantikkan Jayeon ini sesuai digunakan untuk semua jenis kulit tau dan paling Kak Sue bau Aloe Vera yang terdapat dalam produk nie memang sedap dan menenangkan.Bila kita sapu dikulit rasa sejuk dan sangat selesa.Jom kita tengok fungsi dan kandungan beberapa bahan yang terdapat dalam produk ini

Fungsi Kandungan

- Rosemary Leaf : Anti bakteria, membaiki dan meratakan warna kulit
-Green Tea Leaf : Antioksidan
-German Chamomile Flower / Leaf : Melegakan dan melembutkan kulit
- Aloe baradensis Leaf : Melembutkan dan melembapkan kulit
- Byungpul Extract : Membaiki dan melegakan kulit
- Licorice Root : Antioksidan, melegakan dan mencerahkan kulit
- Mulberry Root : Mencerahkan, melembapkan dan melegakan kulit
- Artemisia Absinthium (wormwood) Extract : Anti bakteria dan melegakan kulit


jayeon aloe vera soothing & moisturising gel
Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising - Gel Jus Aloe Vera asli dari California Mountain
Tadi kita tengok fungsi dan kandungan bahan,sekarang jom kita tengok fungsi produk pula kepada kulit kita,jommmm..

Fungsi Produk

- Penggunaan jus asli daun Aloe Vera dari California Mountain sebanyak 98% dapat melembapkan dan melegakan kulit
- Mampu berikan kesegaran pada kulit tanpa meninggalkan rasa melekit
- Gel ini boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan termasuk sebagai pelembap, penyegar, pelindung sinaran matahari dan juga sesuai digunakan untuk tubuh badan dan rambut

jayeon aloe vera fresh soothing & moisturising gel
Jayeon Aloe Vera Fresh Soothing & Moisturising Gel - melembap dan melegakan kulit
Haaa..banyak kan kegunaan gel nie,Kak Sue pun memang suka sangat memang tak rasa melekit dan selesa bila kita pakai.Untuk info lebih lanjut korang boleh tengok kat bawah nie..

Jayeon Aloe Vera Gel
Alamat
No24-30, Jalan PJS115/5, Sunway Industrial Park
47500 Subang Jaya,Selangor
Tel
03 - 5123 4200
Fax
03 - 5635 9423
Website
Facebook
Instagram

You Might Also Like

4 ulasan

  1. saya pun ada gel ni.. best sangat!!

    ReplyDelete
  2. wah untuk rambut pun boleh, senang laa satu produk je banyak kegunaan

    ReplyDelete
  3. SA pun ada...nanti update eh..

    ReplyDelete
  4. wahh btmbh mulus la kulit lepas ni =D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.