Day #4 ~ Cabaran 7 Hari Blogging

By Kak Sue - January 02, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Cabaran ke empat Makanan Yang kurang Digemari..Apa ya makanan yang kurang digemari..

Day #4 ~ Makanan Yang Kurang Digemari


Makanan Yang kurang Digemari..Tengah pikir nie,makanan apa yang Kak Sue kurenggg sikit.Kak Sue nie memang kaki makan,badan ja kecik tapi memang suka makan.Cuma kalau pergi food review orang akan tengok Kak Sue ambik makan sikit aja sebab Kak Sue memang macam tu.Ambil sikit dulu untuk rasa..kalau sedap ambil lagi,tu pun kalau tak malu la,,hahaha..Kalau pergi dan bayar sendiri memang Kak Sue akan tambah kalau rasa suka dengan makanan tu..haaa,macam tu pulak ya..

Rasanya makanan yang kurang digemari Shushi kut..Kak Sue tak suka makanan mentah dan berbau hanyir.Sebenarnya tak pernah rasa pun shushi kecuali Carlofonia Roll tu.Haa..yang tu Kak Sue makan,tu pun masa kerja kat Scalinis dulu,kawan sekerja Kak Sue bagi rasa.Boleh lah terima tekak nie,yang lain..mintak maaf..

Maaf lah ya pada yang suka Shushi tu,tekak Kak Sue memang tak boleh terima.Tak tahu lah esok-esok tetiba tersuka pula kan.Selalunya benda yang kita tak suka tu lah yang akan kita suka nanti kan..Silap-silap asyik mengulang Shushi hari-hari..ehehe..Jumpa lagi nanti,papai!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Sy dulu pun tak boleh masuk lgsg sushi kak sue. Tp bila sekali office mate buat sendiri sushi tue depan mata sy dan sy rasa sendiri terus jatuh cinta. Skrg once every week mesti makan.

    ReplyDelete
  2. sama macam suami saya..memang tak boleh terima langsung sushi tu..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤