Sandisk Ultra Dual Drive dari Lazada Box Of Joy

December 04, 2016

sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada

Assalamualaikum,hai semua!Rasanya Kak Sue ada dua,tiga pen drive untuk simpan gambar dan fail penting.Ada yang Kak Sue bagi anak dara Kak Sue pakai untuk kerja sekolah.Koleksi terbaru Kak Sue Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 64GB dari Lazada Box Of Joy yang Kak Sue terima hari tu..suka sangattt!

Senang rupanya dengan Sandisk nie sebab boleh terus cucuk je kat handphone,laptop atau PC kita.Yang paling penting Kak Sue suka dan memudahkan ialah boleh terus cucuk kat handphone nak pindahkan muzik,video dan gambar kita terus ke Sandisk tu,senang sangat kan...Jimat ruang handphone kita dan size yang kecil comel dan ringan mudah nak letak dalam handbag kita kan..memang best!
sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada


Cara-Cara Pindahkan Gambar Ke Sandisk Ultra Dual Drive


Memula kita cucuk Sandisk Ultra Dual Drive ke handphone kita,nanti akan keluar external storage
Kemudian buat folder baru untuk pindahkan gambar,lagu atau video dari hanphone ke Sandisk 
Kemudian pilih gambar,lagu atau video yang nak dipindahkan,klik move to
Pilih USBdisk,pilih folder yang kita dah buat tadi paste aja kat situ
Ha..dah ada gambar dalam Sandisk tadi,boleh la kita nak tengok kat PC kita
Mudah aja kan,jimat ruang handhone dan mudah kerja kita
sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada

Berminat dengan Sandisk nie korang boleh ke Lazada Sandisk Dual Drive macam-macam pilihan ada kat sini dengan harga yang istimewa,cepat tauuu..!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.