Sandisk Ultra Dual Drive dari Lazada Box Of Joy

sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada

Assalamualaikum,hai semua!Rasanya Kak Sue ada dua,tiga pen drive untuk simpan gambar dan fail penting.Ada yang Kak Sue bagi anak dara Kak Sue pakai untuk kerja sekolah.Koleksi terbaru Kak Sue Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 64GB dari Lazada Box Of Joy yang Kak Sue terima hari tu..suka sangattt!

Senang rupanya dengan Sandisk nie sebab boleh terus cucuk je kat handphone,laptop atau PC kita.Yang paling penting Kak Sue suka dan memudahkan ialah boleh terus cucuk kat handphone nak pindahkan muzik,video dan gambar kita terus ke Sandisk tu,senang sangat kan...Jimat ruang handphone kita dan size yang kecil comel dan ringan mudah nak letak dalam handbag kita kan..memang best!
sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada


Cara-Cara Pindahkan Gambar Ke Sandisk Ultra Dual Drive


Memula kita cucuk Sandisk Ultra Dual Drive ke handphone kita,nanti akan keluar external storage
Kemudian buat folder baru untuk pindahkan gambar,lagu atau video dari hanphone ke Sandisk 
Kemudian pilih gambar,lagu atau video yang nak dipindahkan,klik move to
Pilih USBdisk,pilih folder yang kita dah buat tadi paste aja kat situ
Ha..dah ada gambar dalam Sandisk tadi,boleh la kita nak tengok kat PC kita
Mudah aja kan,jimat ruang handhone dan mudah kerja kita
sandisk ultra dual drive lazada,sandisk,lazada

Berminat dengan Sandisk nie korang boleh ke Lazada Sandisk Dual Drive macam-macam pilihan ada kat sini dengan harga yang istimewa,cepat tauuu..!

No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤