Sambutan Hari Jadi Yang Ketiga

December 13, 2016

hari jadi

Assalamualaikum,hai semua!Sambutan hari jadi Adik kali ketiga kat rumah Tok Pah pula kali nie.Hamboiii..sampai kali ketiga,sebenarnya kali pertama kami sekeluarga sambut birthday di rumah Kak Ina atas jemputan Kak Ina sendiri.Kedua hadiahkan door gift makanan sunnah pada kawan-kawan Adik kat asrama,tak ada sambutan sebenarnya pun sebab Adik tak sihat masa hari jadi Adik hari tu.Ketiga kat rumah Tok Pah,ala saja meriahkan majlis hari jadi Eisya..tumpang sikit-sikit ja..

Meriah dan murah rezeki Adik tahun nie,Alhamdullilah.Sampai tiga kali sambutan hari jadi,saja buat seronok-seronok kan.Lagi pun masa macam nie lah dapat luangkan lebih masa dengan Adik.Ibu doakan semoga Adik sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah dimurahkan rezeki,kesihatan yang baik,diterangkan hati dan cemerlang dunia,akhirat..aamiin ya rabbilalamin..love you sayang






You Might Also Like

2 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.